min kärlek


Det här mina damer och herrar, är den finaste människan i världen, och jag älskar honom för det.


myspys för hela slanten


Såhär mysigt brukar jag och Kasper ha det. Haft en jättemysig hemmahelg. I fredags slutade jag tidigt, hade inget att göra så hämtade Kasper på dagis och lekte i någon okänd lekpark. Sedan köpte vi ingredienserna som saknades och bakade bullar, mums så gott det blev. Jag köpte ostbågar, mamma hade köpt ostbågar, så det slutade med att vi hade 700 g ostbågar, men tror ni jag klagade för det? På kvällen somnade jag tidigt till Lets Dance, vaknade dagen därpå och klockan var endast 6.00. Jag var duktig och pluggade lite då. Jag, mamma och Kasper åkte till sokstugan och plockade påskris, samt körde kottebanan X antal ggr. Sedan åkte jag och hämtade Matthias och pussade på honom. Lagade min säng som sedan någon månad tillbaka har brakat så fort man satt sig på sängen. Matthias var trött på att jag jämt blev arg på honom för att han alltid satt sig så oförsiktigt i min säng. 2 bra filmer igår kväll, Matthias somnade, jag såg på tv till klockan var 03.30 enligt sommartid. Var lite rädd när filmen var slut så slängde på mig Matthias armar fast han var för död för att märka nåt. Jag var inte så pigg i morse när Matthias skulle hem.


underbart.


Godkväll eller godmorgon. För en timme sedan åkte min pyamas av och då tog jag mig ut i en timme med min syster. Innan det har jag inte gjort mycket vettigt alls mer än ätit god paj. Helgen har varit otroligt bra. I fredag mös jag med Matthias, film, tv, och lite film på det. Sedan åkte Matthias iväg tidigt på lördagen, jag var för lat och sov vidare. Gick upp några timmar senare och mötte Matthias och Tobias i Nyköping. Vi åt sushi, det var helt okej, men det finns mycket annat jag föredrar. Dem hade spelning senare på dagen i en galleria, och jag tyckte det lät superbra, bara arrangörerna som var lite bänga i bollen. Matthias hade snyggaste gitarren. Efter det sprang jag till tåget som var lite för tidigt till och med. När jag kom hem var bordet dukat fint och maten nästan klar. Michael fyllde 18 år så det blev mycket gott. Kvällen avslutades hemma hos Josse och efter lite spel, dans och chips var vi redo för ännu mer dans på Otten. Superbra helt enkelt. Somnade gott i min säng utan att ta bort sminket. Vaknade upp mindre charmig.


track of time

Melody Club - Lets kill the clockwork

Den här låten tar mig tillbaka till högstadiet, och de fyra musketörerna, även kallade skogsröjet! Vi har så himla fina minnen tillsammans och det är synd att vi tappat kontakten. Jag minns när vi lyssnade på den här låten, i bilen på högsta volym hem från Boda Borg lägret samtidigt som vi bläddrade snabbt igenom bilderna vi tagit under klassresan, lite snyftningar om att det var det sista vi gjorde tillsammans. Vi kom jättestöddiga till Bodaborg och trodde vi var den enda gruppen som skulle klara alla banor eftersom vi sportade, men ackackack så fel man kan ha, vi sög rent ut sagt. Åka bananbåt var en annan upplevelde, hahah, gud vad kul det var. Frida som håller sig fast i båten och vägrar släppa fast hon släpas efter båten. En annan inte lika trevlig upplevelse var när vissa i klassen fick för sig att näcka, hahaha.


Patrick Park - Something Pretty

Handbollstider var väl underbara tider. På sommaren sprang vi mest, och den här låten gick på repeat i mina högtalare, jag hade verkligen fastnat för den, sjöng gärna med mellan flåsningarna. Men mest menar jag nog med denna låt är att jag saknar handboll, ramunder hk, alla tjejerna, även min kondis.


Thriving Ivory - Angels on the moon

Det här är Moas och min låt helt klart. Även kallad vår snyftarlåt, haha. Det var nämligen såhär att jag lyssnade på den en gång när jag var ledsen, och låten hjälpte inte utan snarare gjorde det värre av någon anledning. Sedan fastnade även Moa för låten. En dag var Moa ledsen, och hon ville lyssna på låten, jag förbjöd henne men jag måste ha varit osynlig eller nåt för hon ville inte lyssna på mig. Vårt samtal såg ut ungefär såhär:
- Jag tänker lyssna på låten nu.
- Neeeeeeeeeeeeeeeeej Moa, gör det inte!!
- Jag lyssnar på låten nu.
- Nej, det kommer bara göra allt värre.
Hahaha, det här är så himla komiskt alltså. Tänk vad många minnen låtar kan spara egentligen. Det är ju underbart.


/18.26/


Jag vet att man inte ska sparka på någon som ligger ner, men det var precis vad vi gjorde idag. Vi sparkade, hoppade och sågade ihjäl vår monter tills den endast bestod av mindre bitar. Men den jävlades med oss ändå och skulle väga ton den biten vi var tvugna att bära den. Skönt att bli av med den, trots det att den vad jävligt snygg. Hur har jag tillbringat de senaste två timmarna då? Jag har varit en duktig syster och dotter. Hämtade min bror på dagis, tog en genväg i 1 m snö till Hemköp vilket Kasper tyckte var JÄTTEKUL och köpte pasta och bacon. Och sedan dess har jag stått framför spisen och gjorde ett försök på pasta carbonara ala Catti. Förutom det att jag gjorde mer än dubbelt så mycket pasta som behövdes, att allt trängdes i en kastrull och blev bränt, så blev det jäkligt gott ändå, och himla mkt (slängde såklart den äckliga brända pastan). När mamma kom hem satt vi alla barn runt bordet och åt och hon blev glad, harald låg i sängen och var sjuk. Nu ska jag försöka fortsätta vara duktig och plugga.


jag önskar att en speciell person ska öppna min dörr


Jag har det mysigt i min stol framför tvn. Popcornen och mjölken är redan slut.


hur många popcorn får plats i min mun?


Lördag betyder sovmorgon, men idag var jag klarvaken redan klockan 06.00, kändes som jag redan hade hunnit snooza nån timme innan med. Fint väder har det varit så jag har passat på att ta en promenad, länge sedan man var ute och rörde på sig. Jag tänkte ta mig ut och springa lite, men vem försökte jag lura egentligen? Jag börjar lungt så jag inte får astmaattack första gången jag springer. Känns så konstigt att träna, utan att träna till något speciellt. Förr ville man ha bra kondition just för att vara den snabbaste på handbollsplanen, men nu då? För hälsans skull? Gud vad tråkigt, haha. Nu är det redan kväll, och jag ska tillbringa den framför tvn, melodifestivalen och film, så damn najs. Imorgon kommer Matthias hit, det längtar jag till!


jag är helt slut, nattens


Vår monter

- Gå upp tidigt efter en natt utan sömn, alltid så när man väntar på något som man är rädd att försova sig till
- Bära alla tunga grejjer till buss och till Louis de Geer
- Bygga upp monter
- Mässan är igång, stå och sälja
- Presentation i tävlingen "Bästa företag", gå vidare och vara de 6 bästa
- Hitta Lisa J i monter, stå och sälja tills klockan blir 16.00
- Prisutdelningar, av 319 uf-företag kom vi tvåa i tävlingen "Bästa Hantverk" och femma i tävlingen "Bästa företag", man kan även säga att vi vann "Bästa företag" i Norrköping eftersom vi var de enda härifrån av de nominerade. Vi blev lite besvikna att vi inte kom längre än den så eftersom vi hade så himla höga förväntningar på oss själva och gav allt, men det gick super så jag är nöjd med det vi presterat idag!
- Plocka isär monter
- Försöka få bort skruven Kickis pappa skruvat dit som man inte fick, funkade inte, panikade lite, rev sönder montern och fick loss den från skruven haha, även en rejäl sträckning i ryggen ajajaj
- Åka hem

Kom hem vid 19.00 och jag är helt slut efter denna dag, jag har nog stått upp nästan hela dagen. Jag kommer somna gott snart. Puss på mina underbara företagskollegor, mina bästa vänner, mina fruar, de är bäst. Idag har vi gjort allt vi kunnat och jag är stolt över oss allihopa! På måndag ska vi döda montern, mohaha. Nu ska jag mysa i Matthias mysiga tröja och halvsova framför Lets dance.


birthdaygirl


Grattis till mig själv då får man väl lov att säga. 19 år, det är alltså 21 år kvar till 40års-krisen, halvvägs kan man säga. Jag har haft en underbar dag som började att vakna upp bredvid världens bästa, fick present, en hund!! jag blev överlycklig (ett smycke, det enda jag sagt att jag önskar mig är en hund). Sedan träffa mina favvotjejer minus några av dem, hårdträning till imorn men också firande av mig med tårta. Kom hem tidigt och har lekt med Kasper, kände mig som barn på nytt fast jag nu är 19. Lekte med lego, gömde oss för häxor, blåste upp x antal ballonger i mammas rum och lämnade dem där, har nog inte sett dem på hela dagen faktiskt haha, vi spelade memory, spelade gitarr, läste bok, ja en hel del hann vi med. Min lillebror är så söt, nu har han tappat rösten med så han kan bara viska. Mindre söt var han dock när han fick för sig att äta popcorn i mitt rum och hälla ut allt över mitt golv. Jag har ätit god mat med min familj och god marsipantårta. Jag skapade en tävling om vem som skulle få marsipanrosen, alla skulle säga något snällt om mig, och den person som sagt det snällaste om mig vann. Hihi. Haralds komplimang var att jag hade stor näsa, tackar man tackar, han förlorade föresten. Fina presenter har jag fått med, jag är otroligt nöjd med min 19-årsdag. Imorn är en annan stor dag, nämligen UF-mässan, det ska bli riktigt kul efter allt jobb vi lagt ner.


klockan tickar iväg, och nu då?


Idag fick jag se hur en fot rörde sig inuti en mage, det var hur häftigt som helst. Det var min kära vän Amanda som ätit upp en bebis som hon förvarar i sin mage, men snart är det dags för den att komma ut, och det tror jag hon ser fram emot, jag med, bebisar är så mysiga. Vi satt och pratade och tog en runda på stan. Annars har nog inte så mycket mer fantastiskt hänt, eller vänta, joo, vi fick våra studentmössor idag. Min var fin. Nu längtar jag tills den kommer till användning!


det är dags att jobba lite matte nu


Den här bilden har jag snott från Fredrik, han tog den i Sydafrika, lite busigt gjort av mig. Gjorde om den lite, visst är den vacker? Dagen har jag tillbringat med fina Lovisa som är hemma från Thailand nu, vi har varit så trötta båda två att vi nästan somnade när vi jobbade med kalkylhäftet, om det berodde på trötthet eller kalkylhäftet är ännu oklart. På toan hittade jag en loggbok, så jag tog med den för att lämna den till Avni. På vägen ner smed jag planer om att ringa upp loggbokens ägare och kräva en lösensumma på 300 000 i utbyte mot boken, jag skulle hota henne genom att säga att om jag inte får pengarna genast så river jag ut ett blad i taget och skickar det hem till henne. Tyvärr kom jag inte särkilt långt med mina onda planer då tjejen kom springandes ner för trappen och frågade förtvivlat om någon sett hennes loggbok, jag gav den till henne. Hon nästan grät av lycka och gav mig en kram. Loggboken in our heart. Efter skolan mötte jag mamma och gick lite på stan, det var mycket trevligt. I bilen hörde vi mig på radion, fett bra var jag. Lyssna på rix fm eller east fm denna vecka så hör ni mig, gör reklam för UF-mässan i Norrköping nu på fredag! 


alla som inte dansar är våldtäcksmän


Denna helg har jag myst i Stigtomta. Jag var snäll och lät Matthias välja film, BIG MISTAKE, monster, nakna tjejer, ondska som ska bekämpas, behöver jag säga mer? och Matthias undrar varför jag jämt somnar när vi ser hans filmer.. Jag har märkt att Matthias har förändrats genom att se på dessa filmer, nu attackerar han mig hela tiden, så lite rädd har jag varit för honom den här helgen. Jag sjöng "Alla som inte dansar är våldtäcksmän", och vet ni, han dansade inte. Men han försäkrade mig om att han var samma söta pojke som tidigare, puss på det. Ikväll är det project runway final, och så måste jag plugga lite med.


tittut säger min tå


Idag har jag varit rolig, otroligt rolig om jag får säga det själv, och jag tror att mina vänner håller med mig. De brukar säga att jag är orsaken till att de är så glada i skolan och inte tar livet av sig när de kommer hem, det är ju tur att man kan hjälpa någon! Lisa ville äckla med min mat, som vanligt, men jag sa nej, som vanligt, hon är som ett litet barn den där tjejen, tur att hon har mig att se upp till, bokstavligen! Kicki tyckte jag skulle starta matkrig och kasta mat på Lisa, men jag sa nej, som vanligt, de där två alltså, håller man inte koll på dem så vet man inte vad de kan hitta på. Bea och jag var utomlands idag kändes det som, åtminstone drömde vi om det när vi tog en paus i matsalen, satte oss på varsin stol och lutade oss mot elementet, mmmm. Om precis en vecka fyller jag 19, och vad ska ni köpa till mig då undrar ni säkert, men inga problem, här kommer min önskelista: Resa till Hawaii, bil (med snygg bakruta), hundvalp, tv, diamanter. Så jobba på nu, jag brukar säga att årets höjdpunkt är min födelsedag, och att man ska lägga undan alla sina julklappspengar till min födelsedag, jag hoppas att det är precis vad ni gjort! (; Solglasögonen ovan är en födelsedagspresent från mig, till mig. Lyxiga brills, som jag la ut 9 kr st på, wuhu, kap säger jag.


9-17


Tro det eller ej, med det kändes skönt att vara tillbaka i skolan. Tro det eller ej, men jag gillade att gå i skolan mellan 9 och 17 idag. Fikade med spanskagruppen, Simone hade gjort underbara blåbärskakor, så läste vi manus och kollade på våra inspelade filmer. Det ska bli så kul när teatern är klar, spela upp den, åka till sthlm, dansa. Jag kan avsölja att jag är en man, don't get too excited. Simone lärde mig även vad vissa knappar på min kamera gjorde, har hur många funktioner som helst och använder nog inte ens hälften av dem. Sedan åt vi firre, Lisa fick ben i sin och kommer aldrig mer tycka om fisk säger hon. Jag tror att hon kommer glömma bort det och nästa fisk hon äter kommer hon att sluka i ett. Efter det letade jag och Lisa efter fjällenresor, vi blev så sugna. Hittade en hel del med bra priser. Mitt i allt letande dök Fredrik upp och pratade om hans resa i Sydafrika. En lång mattelektion senare och jag kände att jag började förstå logaritmer, nästan, lite i alla fall. Efter matten blev jag intervjuad för att få delta på Emax 2010. Det verkade kul. När jag kom hem gick jag till Ica och hämtade mina skor som kommit, de var för stora, såklart. Men Kasper tyckte det såg bra ut i alla fall!


säg det nu i kör


Den här bilden får mig att le av många olika orsaker. Den främsta anledningen är nog ganska självklar, jag och Moa spelar fiol och Lisa cello. Ojojoj, vilka minnen man får, inte bästa tiden i vårt liv. Vi var praktiskt taget tvingade att spela instrument vi hatade för att få gå i musikklass. "Säg det nu i kör, 1,2,3", "Det är bara jag som får säga säg det nu i kör". Vi var nog fem fiolister som alla hatade det. Jag tror inte mamma heller tyckte om det så mycket när jag spelade hemma trots att hon sa det haha, jag förstår henne om fallet är så! På bilden är jag dessutom utklädd till Törnrosa, och Moa och Lisa är utklädda till buskar som ska växa över slottet. Haha, roligaste rollen.


Framtiden

Hej

I framtiden om kanske 20 år vill jag ha detta:
Ett fint hus
En jättesöt hund som är jättestor med massa päls
Ett jobb som cool person
En häftig bild, cool bakruta är ett måste!
En supersnäll, supersmart och supersöt pojkvän som har brunt hår, ca 182 cm lång, blåa ögon, två armar, två ben, släkt i finland, norge och usa, ett förnamn som börjar på M, ett efternamn på B och bor i den vackra staden stigtomta.
NU är jag trött och ska sova. Ska nog se på lite OTH och prata med Matthias, han e så rolig. Igår drog han ett skämt om forskaren tappa etanolen i metanolen..... Kan ni gissa vad forskaren sa då?????

ibland vill jag äta upp mitt täcke


Dag 3, och min röst låter värre än någonsin. Jag börjar tvivla på att jag någonsin kommer att få tillbaka min underbart ljuva stämma. Det har flera gånger under dagen hänt att jag fått för mig att sjunga, jag förvånas dock varje gång när jag till min fasa hör att allt som kommer ut ur min mun är fågelskrik till ljud, eller fågelskrik låter nog vackert om man jämför med mina läten. Dagen har inte varit särkilt underhållande, det skulle ha varit första skoldagen men den slapp jag, och jag är inte heller särkilt ledsen för det, trots att stressen växer sig större för varje dag. Jag räknat lite matte idag i alla fall. Jag räknade ut att jag under lovet sett 3 säsonger av One tree hill, vilket även är 64 avsnitt, 2707.2 minuter, eller 45.12 timmar vilket nästan är 2 dygn. Jag ångrar inte en sekund av det.


RSS 2.0