alot of waiting



Har haft en mysig helg hos pojkvännen i tomteland, men nu är jag hemma, efter 3½ timmes resa. Tåget var sent så jag löste den situationen med att köpa en tidning att bläddra i efter en promenix till hemköp. Nu är inte bara jag hemkommen, utan även min dator som varit på lagning allt för länge. Nu ska jag se vad kylskåpet har att erbjuda!


when life is a bitter pill to swallow



Sommaren 07

Efter en natt med mardrömmar vaknar man för att gå till bussen med snö upp till knäna. På bussen smälter snön och man känner sig lite lagom blöt väl framme i skolan. SYO kommer till skolan och ger mig ångest för framtiden. Efter skolan går jag till stan för att upptäcka att tröjan som jag spanat in är sönder. Hem igen och tjuvlyssna på samtal på bussen, kliva av och gå i 2 m snö hem. Är snäll och ska skotta tomten, men självklart är skottskyffeln borta. Gå i 2 meter snö med TERMOBYXOR för att hitta den i förrådet..inte där heller. Spanar in grannens skyffel..*tänker lömskt*, men tar istället fram en kvast och sopar bort snön med alla mina krafter istället. Väl inne i varma stugan förbereder jag bullbakning, jästen är slut. Life is goood! 


superhero tonight


Idag sov jag länge, 3 timmar längre än planerat, och sedan bestämde jag mig för att åka till skolan för att plugga när jag var utvilad. Det behövdes verkligen, har varit alldeles för stressad de senaste dagarna. Ikväll är jag superhero och försöker avklara en del plugg, det belönas givetvis med att somna till en film och fruktsallad ska jag laga till.


in a room


Idag åkte jag hem sent från skolan, hängde först lite med Lisa och Lovisa, sedan med lärarna, sedan vid baren hos Rebecca och sedan hängde jag lite på biblioteket med. Jag lånade två böcker, båda var "Mio min mio". Då undrar ni säkert vad jag är för jävel som tar slut på alla "Mio min Mio" böcker, men jag kan lugna er med att de var på två olika språk. Ska nämligen läsa den på spanska, och ni kan väl inte vara många där ute som vill ha den på spanska. Så pusta ut bara! Nu ska jag ägna resterande kväll till att plugga företagsekonomi samt hänga vid tvn och se alla serier som 6:an har att erbjuda vid denna tid.


+ + +


En ny bild på mitt företags (Recessori UF) nitarmband, tog den inomhus då jag höll på att frysa fingrarna av mig utomhus.


in for the kill


Jag älskar denna bikini som Signe har. Jag undrar dock om dragkedjan inte rostar när den blir blöt, vore mindre kul. Kan det inte bli sommar nu?


band of horses


the funeral


saving memories on movie


Helgen har varit otroligt mysig. Fredagen tillbringades i Lisas mormors lägenhet tillsammans med alla mina favoriter, tacosen, nötterna, chipsen, tvn och så mina vänner såklart! Jag har bestämt mig för att filma vissa händelser det sista halvåret kvar i skolan, och det roar sig några av vännerna sig med genom att ständigt filma FJORTISvideoinlägg. Ja, så vill vissa se tillbaka på vår ungdom, haha. Jag tycker bättre om att filma glada stunder, men de raderade fjortisbloggaren LisaLingblom för att få plats med hennes videoinlägg, överdrivet sminkad, foundation på läpparna och med pushup såklart! När jag upptäckte det ringde jag ett mycket argt samtal.


fresh


Forever 21

Det är dags att dra sig mot sängen med en kopp te och 2½ men, kanske drömma sig bort till sommaren i pauserna. Gick en sväng på stan idag, tittade bara på sommarkläder vilket resulterade i att två kjolar fick följa med mig hem! Inte gråter vi för det.


the city that never sleeps

New York, är det inte ett ställe alla drömmer om att få besöka? Min dröm ska besannas om några månader! Vem tackar nej till lyxigt boende i Hamptons, nära till strand, shopping och allt fantastiskt som finns att se, inte jag i alla fall!

 


Chapter one

Ett nytt år, och med det kommer också ett nytt hopp. Ett hopp om att året ska bli det bästa någonsin. Nu börjar man planera för året, planer som oftast inte blir av men som skapar lite hopp. Jag har dock bestämt mig för att uppfylla mina drömmar för detta år, ja, det ska jag.

Dröm ett: Resa. I sommar, då vill jag iväg till nått varmt. En roadtrip-resa med tjejerna är även inbokat då körkorten rullar in nu.

Dröm två: Money. För att resa behöver man pengar, och jag ska bli miljonär. Det stämmer, minst en trisslott i månaden ska jag köpa. Tror ni turen är med mig? ;)

Dröm tre: Efter allt resande behövs även en framtid. Vad ska jag göra? Det ska jag komma fram till det här året. Kanske börjar jag inte plugga på en gång, utan istället gör andra saker som kan hjälpa mig att bestämma vilket spår här i livet jag vill inrikta mig på.

Dröm fyra: Jag ska få fint hår. Har varit slarvig med mitt hår och därav blir resultatet givetvis att det blir slitet. Men nu har jag bestämt mig för att få långt och fräsch hår till sommaren.

Dröm fem: Kärlek. Massa kärlek. Det ska bli ett glädjefyllt år med vänner, pojkvän och familj.

<3

Det här borde jag väl klara av!

RSS 2.0