Det finns en anledning till att jag ej bowlar

Idag åkte jag, mamma, patricja, fredrik och kasper till bowlinghallen för att köra en runda. Mamma bara slängde ur sig strikes medan mina mest hamnade i rännan. Slutade med att jag körde på Kaspers bana med skydd för rännorna, och helt plötsligt hade jag mycket roligare. Blev även en god lunch där. Patricja hade med sig sin dator hem denna helg där hon har Sims installerat med så idag efter bowlandet fastnade jag framför denna. Kommer ihåg när man var mindre och timmarna bara flög förbi framför sims, kände mig lika oproduktiv idag då jag egentligen skulle pluggat. Under tiden skapades denna vackra pumpa!

Igår stängde jag biblioteket i Linköping och sedan åt jag och ytterligare några i klassen god mat ute till livemusik på platå. Riktigt trevlig kväll!



Over and out

Godnatt för tredje gången idag (om man inte räknar med snoozandet imorse), tror jag behöver fler soltimmar. Känns som att jag skulle kunna tillbringa hela dagen i sängen om jag fick! Föresten är det bästa jag gjort nog att lära Kasper massera, klia ryggen och pilla i håret. Jag utnyttjar det till max, men jag får vara försiktigt, snart kommer han nog inte tycka det är lika kul.


Morning glory


Lite sugen på vinter nu faktiskt, bor i mina stickade tröjor. I förrigår satt jag och Kasper och skrev en önskelista till tomten, lyssnade på julmusik och målade julteckningar, samtidigt mumsade vi på pepparkakor. Jag älskar verkligen känslan man får när man lyssnar på julmusik och ser på julfilmer. Måste se Elf snart, bästa filmen.


Lovisas dag

Förra lördagen var det kära Lovisas dag och vi, ett gäng på 18 tjejer firade att hon fyllt 20 år. Det blev underbar hemmagjord pizza, självklart var jag och Lisa på plats och hjälpte Lovisa med dem. Tror vi ska starta pizzeria, dock tog det inte tio minuter för oss att bli klara med en. Även en massa lekar hade Lovisa ordnat, sådant blir man aldrig för gammal för, och även en eller två portioner efterrätt slank ner. Det förbrände vi ändå på dansgolvet senare! Angels exist, you are one of them! Puss på dig!




Dancing in the dark

Idag klev jag upp halvsex och drömde nog fortfarande när jag steg upp. Det märks verkligen att det är höst för jag är trött hela tiden. Gick till bussen, sov hela vägen, gick till tåget som stod på plats, sov hela vägen, och så sista bussen till skolan, ja en liten powernap där med hann jag. Där fick ni även en inblick i hur mina dagar ser ut, himla mycket pendlande. Men totalt kan man väl räkna det som 15 minuter då resterande tid är sovtid.. inte pluggtid. Lyckligtvis fick jag lite gjort i skolan. Tanken var att jag även skulle få lite gjort hemma. Köpte lite gott som skulle motivera mig, men har man suttit en timme utan att få något gjort är regeln sluta plugga för du kommer inte få något gjort. Så ska nog lägga mig och se en film som jag kan somna till!

Min kväll.

Hade en riktigt rolig helg. En kväll hos min syster, med massa prat och popcorn. Vi tryckte nog i oss två påsar på en halvtimme. Lördagen tillbringade jag i Linköping, spex och dans. Haha, det var riktigt roligt!


Home

Idag har jag haft en riktig hemma-dag. Har varit väldigt stressad på sistone så kände att jag behövde det, inte nog med att den nya kursen jag läser nu är jättesvår så är tankarna hela tiden på annat håll när saker och ting tydligen aldrig vill lugna ner sig. Idag åkte jag och Kasper på en liten cykelutflykt som avslutades hemma med varm oboy och kex, ikväll ska jag åka hem till min syster så ska vi se på Idol tillsammans och även plugga lite (antagligen inte). Ska nog faktiskt åka nu och köpa en marabou cookies and cream, favvon! Ne, nu blev det nästan bråttom! Pusss


*#¤%&/()=)(/&%¤#¤%&/(

Alla svordomar som finns i världen i denna mening!


In the sun

Skulle verkligen inte ha något emot att vara här. Tänk att det redan gått ett halvår, tror jag behöver en ny resa att se fram emot.


Random

Då är vi inne på kurs 3 denna termin och förhoppningsvis kanske denna blir lite lugnare och att jag hinner uppdatera lite mer här. Vet inte om fallet kommer bli så dock, igår trodde jag att jag hamnat i fel föreläsningssal när han pratade på och jag fattade noll. Har varit fullt upp verkligen på alla plan så idag blir det en riktig slapparkväll hemma med Kasper. Hyra film, buffé av gott och sleepover i hans nya rum som jag och mamma tapetserat i veckan (mamma tapetserade, jag höll upp tapeten så den inte skulle klibba fast fel, väldigt bra jobb av mig.. haha). Idag har även jag och Ester tagit oss ut i Rydskogen i ryd, med varm oboy i termos, bullar och chokladbollar. Vi satte oss på en bänk precis vid löparspåret och fick många suktande blickar av de förbispringande. Här kommer lite bilder från lite olika dagar under den senaste veckan.

Badhuset med världens bästa busungar.

Maskeradbal. Masken gjorde jag själv!
Bullbak med lille plutten. Räddisan och ägget. Förklädena gav oss nya namn.


RSS 2.0