sometimes you can't make it on your own

Ingen pölsefest på jobbet idag tyvärr, men däremot lottdragning och en hel del spänning. Även någon chokladbit bjussades det på, tills mattanten tyckte det räckte. Surtant är vad hon är, haha. Annars har det mest regnat här i Oslo. Idag gick jag runt i regnet och letade efter bank efter bank och ingen hade fått mitt paket som nu tydligen måste sändas om på nytt, seriöst, jag tror jag blir tokig på deras system ibland. Jag behöver min internetbricka (bankdosa, som man egentligen inte får säga här). Allhelgonahelg nu, jag skänker extra många tankar till min pappa och morfar, då jag inte är på plats för att kunna tända några ljus hos er. Nu sova, imorn jobba, sen sova och sen jobba veckan ut. Det är så november kommer se ut för mig, sova och jobba bort den, ja tack. Nej, lite mys blir det nog med, höstmys, te och filmer och fina människor.


count down

Nedräkningen har börjat, till det mesta. Har så mycket att se fram emot. November är en skitmånad, hoppas den går lika snabbt som oktober vilket den lär göra. December blir nog världens mysigaste månad om allt går som jag vill. Då blir det julmys för hela slanten med mina oslobabes. Adventsmys, julmusik, julbak, julgran, julshopping och självklart en lilljul då vi alldeles själva ska för första gången tillaga en julskinka och julmat. Sen är tanken att jag kommer hem, och stannar kvar. Ha jul hemma, träffa alla och bara mysa. Kommer nog mest kramas bara för jag saknat alla så mycket. Så nu kan ni bara räkna ner tills jag kommer hem, förhoppningsvis lite rikare. Den stora nedräkningen är dock inte julafton, utan den 13 februari. Då åker jag, Bea och Lovisa till Asien och är där i 2 månader och backpackar. Ska bli himla roligt. Så januari lär väl bestå av en hel del planerande med dessa sköna brudar! Den 21 januari kommer Moa hem från Asien, så då kommer jag stå på flygplatsen och vänta på henne. Oj, vad mycket jag har att längta till. Vi får inte glömma min och Beas roadtrip genom USA, fast den ska vi ta inom 10 år har vi sagt, så jag får nog längta ett tag, haha. Puss på er!


---


Mina oslobabes och mina fina vänner Bea och Lovisa som var här på besök. Love.


KOM HEM!


Åh vad jag saknar dig Moa. Oslo är inte detsamma utan dig. Tomt överallt.


tummen upp

Tiden går så sjukt snabbt, kan inte förstå det själv. Det har redan gått 1 ½ månad sedan jag kom hit, och Moa lämnar mig redan om en vecka. För tillfället älskar jag Oslo, älskar att jag inte bor hemma utan måste klara mig själv. Har haft en himla bra vecka och Oslo börjar kännas lite som hemma, det trodde jag aldrig att jag skulle säga. På en vecka har vi hunnit gå från H&M-lagret mitt i ingenstans där man inte ens fick säga pip till vårt underbara H&M med varm choklad och glada människor. Kan knappt hålla räkningen på hur många koppar varm choklad jag druckit de senaste dagarna, jag har lämnat kaffedrickandet (som höll sig i en vecka) åt sidan i alla fall. Jag har varit på en galen hemmafest och sprungit hem för mitt liv med Moa, eller ja, så långt som jag orkade, hade ju så mycket att bära på. Moa blev attackerad och ryktet om hennes stora näsa nådde henne äntligen. "Du är nästan perfekt men du har en väldigt stor näsa. Men du behöver inte vara orolig, du kommer säkert hitta någon som är villig att operera den. Jag skojar bara.....det finns nog ingen som kommer att vilja betala för den!" Haha. Jag och Moa har haft 3.6 kg choklad här, nu en vecka senare är den mystiskt försvunnen? Även en godispåse som jag gärna åt på om nätterna. Vi har suttit på en trikk som krockat med en lastbil, unnat oss lite shopping på stan och Moa frågade efter en dosa på banken. Vi har bakat pizzabullar med Jennie och Sofia samt haft flera mysiga filmkvällar. Igår var det "Loco noche de taco" med dessa göja jäntor och vi åt tacos tills magen sprack, Moa blev blondare och alla utom en snyftande Jennie somnade i sängen framför en film. Idag kommer Bea och Lovisa hit (håller tummarna eftersom SJ suger bajs) och vi hälsar dem välkomna med fest i Grönland med en bunt galna tjejer. Lägenheten blänker och vi är mer än nöjda. Kan nog inte säga mer än TUMMEN UPP!

Måste bara berätta något roligt som hände på jobbet. En kille skulle skämta till det lite till en av städarna så han ropade "Sopa! Sopa! Sopa! Sopa!" och klappade händerna. Sopa på norska betyder bög. Hahahaha. Städaren förklarade att han inte var bög. Haha.


i love sundays

Åh, världens bästa lediga dag har jag haft idag. Vaknade halv ett, då gjorde jag och Moa pannkakor som vi åt i sängen framför en film. Sedan låg jag kvar där tills klockan var alldeles för mycket och då gick jag, Kim och Moa ut i regnet för att handla gott. Sedan ett långt bad och nu väntar god mat på mig, potatisgratäng och arabbiffar som Kim säger. Sen ska jag äta ostbågar (first price) framför en skräckfilm. Igår jobbade jag på McDonalds för första gången, och det var så himla mycket att tänka på. Redan efter en timme stod jag där själv i kassan, det gick bra men det verkade som att ingen brydde sig om min skylt som det står "under opplerning" på. Och föresten så gillar vi vårt nya H&M lager nu, sedan de hade en stor godisskål framme som man fick ta av, vi ser fram emot den kommande veckan där. Vi ser fram emot att sitta på bussen i 2 h för att komma hem igen. Det var nog allt för mig idag. Puss. Eller HCCHADE som Moa säger!

Ibland får Moa ha på sig dumstrutskudden eftersom hon alltid säger så olämpliga saker.


RSS 2.0