Inte cancer i alla fall?

Idag är första dagen på flera dagar som jag faktiskt rest mig upp från soffan eller sängen. Det måste betyda att jag är på bättringsväg och till och med kanske kan komma till skolan imorn. Jag har tjatar på mamma att jag måste till skolan för imorn har jag 5 h nationellt prov men för henne får jag knappt lämna sängen. Jag vet inte riktigt vad jag är för sjuk men förhoppningsvis är det inte cancer, trots att jag fäller hår. Det är förmodligen bara någon infektion som rört om det helt i min hjärna. För att sammanfatta det hela har jag alltså legat i sängen de senaste fyra dagarna utan att göra någon nytta alls.

Idag däremot har jag lipat framför Extreme Home Makeover, lagat pannkakor och nu, dags att slå upp företagsekonomiboken!

Föresten har jag även en extrem längtan efter Matthias. May I attack you with kisses the next time I see you?

SAVED

Nu har jag bidragit världen med att ha en chokladkaka mindre, en chokladkaka mindre för överviktiga och diabetesmänniskor att bli suktade av. Det känns nog som dagens goda gärning faktist, jisses vad jag är snäll. Även fast jag tänk spara den till pluggandet så rök den på några få sekunder när jag öppnade den för att bara smaka en ruta. Men det borde jag väl förtjäna efter min goda gärning va?

Idag har jag varit orange med två flottfläckar och haft hjärtan i öronen och på armen.


Something to believe in

Idag känns det som att inget går min väg och jag är bara trött och irriterad på allt runt omkring mig. Min hals är fylld av slem och ibland gör det ont att prata. Jag är stressad över allt som måste göras och allt jag vill är att bara krypa ner i sängen och ligga där länge.


Here comes the sun

Idag fick jag min första sommarupplevelse för iår. Det stämmer. Jag och tjejerna skippade lunchen för något så himla mycket bättre väntade oss. Vi ställde oss vid utgången och där möttes vi av den söta Martina som hade med sig hela 3 glasskartonger som gjorde henne ännu sötare. Sedan valde vi en plats med mycket sol, bredde ut filten och med varsina skedar grävde vi ur alla glasskartonger. Det kunde inte vara bättre. Dock var man tillbaka i verkligheten 1 timme senare.


spring 08

Eye of the tiger

Jag har nog blivit lite besatt av ostbågar. Är sugen på det hela tiden, och nu har jag turen att Matthias är skyldig mig 1 kg ostbågar. Försök inte slingra dig ur, du skulle ta bort de onda andarna i mig så jag slapp drömma mardrömar men du misslyckades! Inatt handlade mardrömmen om en tiger som anföll Harald. Jag tycker tigrar är så läskiga sedan jag stötte på 3 st i Indien, okej okej, vi var på tigersafari, alla utom jag ville alltså se tigrar.

Efter mycket velande bestämde jag mig för en bärbar data i födelsedagspresent, och idag, 8 dagar senare har jag den här hos mig. Det första jag vill göra är att installera Sims på den, too long time ago!!!!

Bilden må vara lite skakis då hela jag aldrig varit skakisare.

MOI

Jag måste säga att jag är ganska stolt över nya Cathrine faktist. Hon har nästan klarat av att göra alla uppgifter som hon skulle den här veckan. Dessutom har hon varit flitig och tränat varje dag denna vecka, t. om. idag som är min lediga dag. Jag och Moa gick nämligen en lång promenad som egentligen inte var mycket träning utan mest struntprat, och igår på min lediga skoldag gick jag upp till ramunderberget på en promenad för att komma bort från läxorna lite. Är ni lika förvånade som jag? Känner mig mycket duktig, för innan jag och Moa föreslog promenad hade jag precis tänkt gå och poppa mig en påse popcorn. Något mindre kul är väl att jag drömt mardrömmar 3 nätter i rad nu.

Mardröm 1. Alla i min omgivning lämnade mig och jag var ensam
Mardröm 2. Jag blev jagad av en läskig psykopat
Mardröm 3. Min familj blev skadad

Usch. Finns det något hemskare?!


Mums för magen

Min födelsedagsförrätt!

Såna här kan jag leva på! Stora räkor stekta i vitlök, små räkor, sallad och ett rostad bröd!


Bara genom att finnas gör du mig lyckligare än jag någonsin hade varit annars.


11 månader/ 693 dagar/ 16632 timmar/ 997920 minuter/ 59875200 sekunder

Jag är sämst på jorden. För det första påminde Matthias mig om att vi varit tsm i 13 månader. För det andra så skulle vi inte ha varit tsm i 693 dagar även om vi varit tsm i 11 månader, det skulle bli typ 2 år. Men tror jag kommit emot fel knapp och att jag egentligen har rätt uträkning i timmar, minuter och sekunder! Bra jobbat!

PLAY


About you now - Timo

En låt man får spring i benen av, jag vill ut och springa. Skyller dock på mörkret, våldtäcksmän och en för dålig kondition om det visade sig att våldtäcksmannen råkade vara en maratonlöpare. Lite full i magen är jag väl också.

Change

Från och med imorgon ska jag bli en ny och bättre människa. En människa med självdiciplin, inte den där som inbillar sig att hon pluggar och äter godis som belöning fast hon inte förtjänar det på långa vägar. Imorgon har jag sovmorgon till 12.45, då skulle såklart den vanliga Cathrine komma till skolan till 12, till lunch, men den nya Cathrine ska vara i skolan klockan 8.00!!!!! Nu är frågan om den nya Cathrine kommer att vinna över den gamla! Heja heja heja nya Cathrine.


Finn fem fel

  1. Lisa J ser ut som att hon får något uppstoppad i röven and she likes it
  2.  Steffanie goes wild on the dancefloor
  3.  Jag ser ut som en drunknande padda
  4.  Lisa Li ser ut som en kannibal redo att döda
  5. Vi är bara fyra som dansar, vart är de 4 andra torrbollarna?!

Yesterday

Moa och Catti kvällar lyckas alltid bli lyckade med en massa skratt och prat. Spelar ingen roll vad vi gör, att se på filmer är lika roande som att ligga i sängen och ta kort på när den andra flyger i luften och även att se tillbaka på våra "modellbilder" som vi tog på oss själva vid 11 år ålder är otroligt roande haha. Vi var Zexiga! Igår blev vi nog fetton också, fetton på tacos, godis, smörpopcorn och glass. Yummi.

PUSS

Igår hade jag min andra födelsedag. Och min bästa present var att få ha Matthias hos mig för det innebar nämligen att han skulle agera slav åt mig hela kvällen. Kan det bli bättre? Sen var han sådär söt som bara han kan vara mest hela tiden.

Ingen buskig buske men världens vackraste rosor. Mitt rum luktar w-ful.

Där jag vill vara nu


Första dagen som vuxen

Jag låg i sängen precis nyvaken och hörde hur det prasslades utanför dörren. Mamma försökte vara tyst men skrek ändå till Kasper att öppna dörren och det gick inte att undgå ifrån att det var människor utanför min dörr. Sedan börjar sången och efter fick jag öppna presenter. Vidare mot köket där en stor frukost väntade på mig, även om jag visste att jag snart skulle äta ytterligare en frukost med tjejerna så kunde jag inte låta bli att äta mig mätt på bacon. Mätt och belåten kom jag till LisaJs lägenhet där mina kläder slets av och vipps hade jag nya på mig. Vingar, gloria, höga strumpor och grodfötter. Pannkakor och kladdkaka bestod min nästa frukost av. Efter det väntade det jag inte fick veta, i ständig ovisshet fick jag gå hela dagen. I min fina ängladräkt fick jag gå mot centrum och glatt hälsa på alla förbigående, för att sedan stanna upp och försöka samla pengar genom att spela gitarr ute i kylan. Jag höll på att dö av pinsamhet och det enda jag hade i tankarna var att jag skulle ge igen på deras födelsedagar men jag fortsatte att spela och var glad. Sedan ville de ta mig till en affär där jag skulle pruta på kondomer. Jag klappade en söt hund. Blev intervjuvad av några killar som gjort något skolarbete och skämde bara allmänt ut mig hela tiden. allt gick ut på att jag skulle få poäng som gav mig pengar till en fika och då skulle det (äntligen) ta slut. Jag klarade mig igenom hela dagen och var supernöjd med mig själv. Nu märkte man verkligen hur sura vissa människor är, allting handlade ju om att det skulle vara kul. Sverige är tråkigt.

Ikväll har jag ätit god mat med min familj efter mina egna beställningar. Jag är nöjd.


Första gången är värst!

Idag, för första gången i mitt liv fick jag riktig huvudvärk. Det blev en jättestor grej för mig så fick alla runt om mig att tycka jättesynd om mig och klagade kanske en aning för mycket mot vad "vanliga" människor brukar. Ingen kul känsla alls. Sedan efter ca 3 timmar nämner någon för mig att jag kan ta en huvudvärkstablett, de hade jag glömt bort att de fanns.

Jag gick tidigare från skolan för att gå på anställningsintervju hos Sportscamp (Daycamp). I och med att jag gick tidigt för att hitta med mitt dåliga lokalsinne som visade sig vara bra fick jag vänta i en halvtimme.  Sedan drack jag och Ulrika varm oboy och pratade om mig mest hela tiden.

Ikväll har jag och mamma planerat middagen till min födelsedag. Imorn smäller det och jag är inte ett dugg nervös, vilket alla verkar tycka att man borde vara.


28 h and 2 min to go.

Har hamnat i ett väldigt rastlöst stadium, egentligen finns det mycket jag borde göra men viljan är inte riktigt med mig. Det är en av orsakerna till att en ny blogg skapas här i världen, en av alla miljoner bloggar. Det är inget speciellt med den här, den lär inte bli roligare än bloggen jag hade innan, säkert inte mer uppdaterad men den lär bli jävligt mycket mer intresantare (?) För om två dagar blir jag vuxen!!!

För liten för att förstå att livet inte är annat än en lek.

RSS 2.0