studentens lyckliga dar!

Det har varit dåligt med bloggande från min sida, så här kommer lite av det som hände på min underbara studentvecka!

Många kvällar hemma på hotell Grönhög, hos Lovisa. Många goda billys pizza och gorbys piroger på nätterna! Många söta vänner!

Lite parkhäng i Vasaparken med mysig picknick. Lisa var mättast.

Snygga toabilder. Denna efter vår lärarmiddag, där mycket gick över styr, från lärarnas sida.

"Gäddhänget" kallade vi oss, utklädda till tanter i den stekheta värmen för att spela brännboll. Det var så himla kul att vara Maggan för en dag.

Middag på Deli med klassen, mys!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!! FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Vårat enorma flak som vi gled runt på!


Min duktiga pojkvän som kammade hem två stipendier! <3


at jumbo hostel, day 1


Nu har resan börjat. Första stoppet blev "Jumbo hostel", vårt övernattningsställe för natten. Vi bor i ett flygplan som är iordninggjort vilket är lite häftigt. Här är vårt lilla, men mysiga rum. Dagen har främst spenderats i tre olika bussar, och det tog nästan dubbelt så lång tid än vad det borde tack vare alla köer här i sthlm, hur många åker egentligen hit för att kolla på kronprinsessans bröllop? Många tydligen. Dagen avslutades på Mcdonalds, där jag äntligen fick min efterlängtade hamburgare. Imorgon är det tidig uppstigning som gäller, klockan 06.50 lyfter planet. Sedan mellanlandar vi i Paris, och vi hoppas på att få se en skymt av eiffeltornet! Därefter kommer det att bli en sen ankomst till NY. I can't wait!


let's go

Idag kom jag tidigt till skolan, känns bra att vara i skolan varje dag nu bara för att man vet att man snart kommer att lämna stället för gott. Sedan gick jag och Matthias ner på stan en stund, för att sedan möta en stor bunt av klassen för lunch och sedan glass på Halvars. Efter spårvagn med Lisa och Lisa, wuuuu, och sedan lite häng hos min syster. När jag kom hem pluggade jag lite spanska och matte, matte eftersom att jag har min MVG-prövning imorgon. Så nära alltid, men denna gång hoppas jag att jag lyckas, trots att jag knappt hunnit plugga nåt. Sedan kom min morbror hit från Polen, och det har blitt att ta igen lite. Nu är mina väskor packade, och redo att flytta in på hotellet "Lovisas place" där jag ska spendera kommande vecka med ytterligare tre gäster. Det kommer nog bli superkul tror jag! Let's go, imorn sätter vi på oss mössorna!


RSS 2.0