PANG!

Nu har en hel dag återigen tagit slut och det känns som att dagarna går lika snabbt som blixten ibland trots att jag mest har tagit det lungan idag. Min dag började med att jag vaknade vid 9.30 för att sedan ligga och halvsova i två timmar till. Den tiden drömde jag om massa underliga saker, jag räddade en bebis, flydde från en ond kompis, och fick Clark Kents egenskaper som att se skottkulor komma emot mig i slowmotion. Det var grymt. Jag tror denna konstiga dröm kommer ifrån att jag nu i en vecka nästan konstant läst Twilight-böckerna, är på tredje boken nu, och där händer alla möjliga konstigheter. Tänkte lägga mig i sängen nu och läsa till klockan är alldeles för sent som vanligt. Det tycker jag att jag förtjänar efter min löprunda jag för nån timma sedan tog.

Patricja och jag gick även ut för att ta lite sommarbilder, sånt tycker jag alltid är kul. Dock var Michael mest plågad när vi bad honom att ta bilder som vi båda kunde vara med på. Patricja klarade inte riktigt av att ta kort mot solen utan det slutade bara med grimarser och kisande som gjorde att hon såg ut som ett plågat rådjur, därför tog vi på oss brillorna och var lika coola ändå.

I'M IN LAJK WITH YOU

Äntligen sommarväder. Äntligen längtan efter en svalkande isglass eller ett kallt dopp. Äntligen kan man mysa ute i det gröna gräset som sedan gör att hela min kropp kliar. Äntligen kunna läsa en bok med musik i öronen i värmen. Äntligen kunna mosa jordgubbar med gräddfil. Äntligen får man myggbett över hela kroppen bara för att man tvingats ha fönstret öppet på natten för att inte avlida av värmen. Äntligen kan man åka till sjön på kvällen för att sedan känna varje kroppsdel frysa till is i vattnet. Äntligen kan man sova länge utan att få dåligt samvete. Äntligen kan man kolla på molnen som ständigt ändrar form. Äntligen kan man kolla på film hela natten lång till ögonen tillslut ger upp. Äntligen har jag uppfyllt dessa 10 äntligen ovan. Tack för en helt underbar helg min älskling.


How we move from A to B

Ibland kan det kännas som att jag får en ålderskris eller något. Jag kan undra om jag gör det jag vill i livet och sånt jag lyckligt kan minnas tillbaka till. Det är då man får lite ångest, ångest för att ha varit hemma 2 dagar i rad, ångest för att jobba eller för att ta fel beslut. Men jag antar att man bara borde släppa rädslan och leva, leva för dagen och stunden. Man behöver inte göra varje dag minnesvärd, för jag behöver i alla fall en paus nån gång ibland.


I'M GOING HIGHER

Den här sommaren har jag inte mål med saker jag vill hinna göra, utan även mål till att utvecklas. Och målen till att utvecklas är nog de jag satsat mest på hittils, nämligen på att lära mig köra bil och få en bättre kondition än den jag har. Mitt mål är att göra tränarna chockade med hur bra min kondition blivit, men vi får se hur det går haha. Idag när jag och mamma sprang kände jag mig riktigt bra, för hur mycket jag än hatar det så tog jag mig an intervallerna och jag klarade allihopa även fast mitt psyke höll på att svika mig. Övningskörandet går också framåt, och idag tog jag dessutom ett stort steg framåt. JAG ÅKTE GENOM MITT FÖRSTA TRAFIKLJUS!!! När jag såg att det var grönt och att jag inte behövde stanna kunde jag verkligen känna lycka. Nu vill jag även bocka av lite saker på min sommarlista, känns som mycket annat har prioriterats, jag har inte ens hunnit ta ett första dopp!!!!!


COLOUR MY WORLD


En klick färg är något som kan behövas i vardagen ibland och sådana kvällar jag inte har något planerat kan denna färgklick vara räddningen. Jag har även varit ute och sprungit ca 9 km. Jag är nöjd, dock har det inte gått särskilt snabbt eftersom jag sprang med mammi, haha.


Something to believe in

Födelsedagsfest i Abborreberg igår, och jag hade röda läppar.

I know everything changes, all the seasons and faces, I dont care where it takes me

Jag har en sådan där dag då jag har massa spring i benen, om det gick skulle jag vilja springa runt jordens alla platser och upptäcka och se. Idag känner jag mig som en Forrest Gump, dock vill jag inte att det ska se så deprimerande ut som det gör i filmen, utan min löpning följs av musik och glädje. Precis så vill jag ha det! Dock föstörs denna dröm när jag ser ut genom fönstret, regn regn regn, men det ska inte få stoppa mig.

BULLE

Idag var jag nära på att kunna kryssa av en sak från min sommarlista, nämligen att sova bort en dag. Dock kände jag att den dagen inte var idag och beslöt mig för att gå upp ur sängen exakt kl 12.00. Inte kunde jag då slappa bort hela dagen heller, för då kunde jag lika gärna sova så jag började baka bullar nästan på direkten och dessa njöt jag och moa av i min trädgård 2 timmar senare.

Happiness

Trots 11 månader sedan sist så har ingenting förändrats. Visst har våra liv förändrats även om vi alla kanske inte känner det men vår vänskap är fortfarande densamma. Det var som att vi aldrig skiljts åt.


RSS 2.0