AOUTCH

Idag så skulle jag ta en spruta, och inte ett dugg nervös var jag! Det borde jag dock ha varit eftersom det gjorde ont som FAN! Och som pricket över i:et stack dem in den där fruktansvärda sprutan i mig tre ggr. Det var till och med värre än när jag tog en spruta i ögonlocket, och det gjorde minsann ont det med. Nu hoppas jag bara på bra resultat och att jag är frisk!

Efter sprutan  väntade jag på att mamma skulle sluta jobba, och sedan åkte vi till IKEA och köpte skräp. Jag körde hem från Linköping, och i slutet av vägen så låg mamma till och med och blundade. Det var nog dagens höjdpunkt för då kände jag mig som en bra bilförare, någon att lita på!
Luciafirande på Kaspers dagis. Riktigt söta!


Lucia

Nu ligger jag nerborrad i soffan med en filt och ser på the Holiday. En riktig julfilm, som ger mysiga julkänslor. Det enda som fattas är en julgran som lyser upp mörkret. Jag tycker man borde ta in den tidigt, men mamma vill alltid att man ska hämta granen och klä den dagen innan julafton. För ca. två timmar sedan satt jag i kyrkan, det var länge sedan men jag och Bea fick oss allt en nostalgikick, eller jag fick två. En ifrån konfirmationen, då tillbringade vi varannan vecka i kyrkan och sjöng psalmer och sånt. En lite ovanligt konfirmation gick vi, rollspelsinriktning. Så varje vecka satt vi i ett rum, och levde oss in i en sagan om ringen värld, på lajven fick vi även skådespela det. Både baronessa, indian och alv hann jag vara i skogs- samt slottsmiljö.

Nostalgikick två kom ifrån min musikklasstid. Alla konserter som vi hade haft i samma kyrka. Vi sjöng så vackert, i 4 olika stämmor. Idag kollade vi på Söderköpings lucia. Nästan samma låtar som för tre år sedan, när jag var lucia. Så jag sjöng med så gott jag kunde ifrån bänken. Fint var det i alla fall, bättre än vad vår skola kunde komma med som gjorde parodier av alla lucialåtar.

PAIN

Igår tog jag svinissprutan, jag såg cool och oberörd ut. Idag har jag nästan gråtit av smärta, inte riktigt gråtit, men skulle kunna ha varit lätt hänt, speciellt när min vän Lisa hela tiden slår mig på armen. Så idag, när man helst ville ligga i sängen och tycka synd om sig själv, åkte jag istället med skolan till SACO-mässan. Jag blev inte mycket klokare dock. Nu är jag trött, julstädat mitt rum, dock kommer det nog behövas göras åter igen innan jul, men julstäda är kul, inte att städa. Ska nog lägga mig i sängen och läsa tidningar, yei. Imorn säljer vi våra armband på julmarknaden i Lövstadslott, sedan blir det mys hos Lisa.

Godnatt <3


Vad långt mitt hår såg ut att vara här :O


Se upp i backen!

Körkort!!!!!!!!! Wuuhuuu.
Jag är en happy girl, som dessutom känner sig lite mer vuxen än vanligt!

RSS 2.0