Juldagen med Lingonet

Det bästa med juldagen var nog att jag äntligen fick träffa min Lisfis. Vi hängde i Patricja och Fuffes lägenhet, såg Happy feet, åt kladdkaka, pratade ikapp och försökte emellanåt att göra iordning oss för tvårättersmiddag och fest på Hugo. Det blev en riktigt rolig kväll där jag fick återse många ansikten! :)


Merry Christmas

Jag är hemma nu. Mysigt att komma hem, men det tog sin tid. Slutade jobbet igår och fick snabbt säga adjö till pena Sofia, sedan följde Mathildorna mig till tåget (de släpade på alla mina väskor), vet inte vad jag skulle tagit mig till utan dem. För det första hade de en julkonsert PÅ TÅGSTATIONEN= massa människor, mitt tåg var inställt och ersatt med buss och jag kom inte fram nånstans och var så himla stressad, körde nog över ett flertal fötter med min resväska. Sedan kaos vid bussarna som skulle ersätta ett tåg med ca 20 vagnar. Efter 6 timmar, då jag borde varit hemma hade vi inte kommit längre än till Karlstad och ingen visste hur vi skulle komma därifrån. Efter mycket väntan så kom det en buss tillslut och jag somnade gott hos Patricja och Fuffe vid 3 på natten istället för 21.30 då jag skulle varit framme. Jag kom hem i alla fall. Har köpt hem 5 paket bolle, och Patricja tyckte inte ens om dem. Suck på henne, mer till mig. Annars har jag packat upp väskorna på direkten för en gångs skull, gått på promenad med Bea, ätit lunch hos Ulla och Ingemar, slagit in alla julklappar med Kasper samt ätit god middag med hela familjen, nu ska vi ha spelkväll och sen ska jag somna gott till en film.
Sinnes vad jag kommer sakna er, och oj vad jag ska åka runt i Sverige.


"Är det fest här eller?"

Nu arbetas det för fullt, julen är hektisk. Julshopping har det blivit med. Vi är tillbaka på det bästa h&m-lagret så jag njuter av flertalet koppar varm choklad om dagen. Här kommer vi stanna kvar i december vilket känns skönt. Nu är det inte långt kvar tills jag kommer hem, mindre än två veckor. Sedan fira jul och förmodligen jobba mellandagarna för att sedan stanna i Sverige. Jag längtar hem massor, till julen och alla. I helgen jobbar jag för sista gången på Mcdonalds, känns riktigt skönt. Vi ska förmodligen till Holmenkollen med, och åka kälke med ett härligt gäng från jobbet. Förra helgen degade vi mest, man kunde inte röra sig långt efter alla pepparkakor vi åt. Jag och Jennie hade harpantävling medan Sofia såg paradise hotel och samtidigt öppnades ytterdörren och en kille frågade om det var fest här! Haha. Isåfall är det fest nästan hela tiden hos oss. Kvällen avslutades istället med att vi blev bjuda på en fest hos grannarna klockan halv 1 på natten. De hade mikrovågsugn, gissa vad jag tänkte, MIKROPOPCORN! Ikväll står kycklingwok på menyn, väntar på att mina sambos ska komma hem från gymmet, ja, gissa hur lat jag är. Jag vill spise nu, är sulten och tränger mat!

Karl Johan by night


stök i kök

1:a advent, pepparkakshus! Den står fint i lägenheten, taktiken var att ösa på nonstop.

2:a advent, marsipanfigurer och pepparkakor. Dock tog jag inte kort med min kamera under pepparkaksbakningen, men jag kan i alla fall säga att de blev så goda att de tog slut samma kväll.



Jennie, jag, Soffan och Moa! The oslo family.

I helgen blir det lussekatter, mumma.


04.32

Nackdelen med att sova i en etta = Sovrummet är i samma rum som köket = kylskåpet låter om nätterna = Cathrine kan inte sova = Trötthet


finally december

Vilken mysig vecka vi har haft, julpyntat lägenheten, bakat pepparkakshus och gjort marsipanfigurer. Varit på stan och julshoppat, promenader och lagat god mat varje dag. Idag gjorde vi vår egna tomatsoppa med linser, och den blev kempegod! Jag har även jobbat ganska mycket på Mcdonalds denna vecka, stängning två dagar i rad och nästa vecka ska vi tillbaka till beloved H&M calloff och den varma chokladen, gissa om vi är glada. Då får jag hänga med mina kära Mathildor med, puss! En liten update, och en bild från första advent då vi öppnade glöggflaskan! Mer bilder kommer inom kort när min dator samarbetar med mig!


RSS 2.0