When life is a bitter pill to swallow

För tillfället känner jag mig lite otålig, jag bara väntar och väntar på att min pojkvän ska komma fram till tågstationen så att jag kan åka dit och kasta mig i hans famn så fort jag ser honom. Han är kärlek!

Min andra kärlek (tvn) svarar på detta med att dö. Då dör man lite själv också faktiskt, älskar att somna till tvn eller att ha på den i bakgrunden när jag sitter och pluggar. Får nog sörja min älskade tv genom att köpa ostbågar och se på idol på den andra tvn istället. R.I.P!

this is love, london 09


Working woman

Jag är hemma nu. Stockholm har varit mycket trevligt bestående av shopping och mys med Moas kusiner. Mina största fynd hittades på Zara, däribland ett par skor (höga - herregud vad har jag gett mig in på?), världens finaste stickade tröja samt en lång grå tröja. Jag behöver inte ha särkilt dåligt samvete för att ha spenderat lite pengar heller då jag nu har ett "hemma-jobb". Dock är det väldigt långtråkigt, men det går!

Nya tröjan som går ner fint i ryggen!

On my way


Nu åker jag och Moa på vårt årliga äventyr till huvudstaden. Vad som händer under äventyret är alltid lika spännande att se, likaså det vi får med oss hem!

PEARLS


Smyckestillverkningen går framåt. Kika in här om några dagar så kommer bilder på dem, som ni senare kan beställa!

I'm feeling lucky

En skinnjacka (jofama by kenza) på väg och skickad hem till mig, helt gratis! Inte illa pinkat om man säger så! Jag kanske borde gå ut och köpa en trisslott när jag ändå är igång? Jag är nog en turnisse, har tur ibåde spel och kärlek.

I WANNA KICK IT ALL DOWN

Fredag kväll och jag satte mig (på egen risk) i en bil med Lisa som förare ut mot ingenstans, även kallat Kickis  hem. God mat, trevliga människor och party party som avslutades med 8 tjejer intryckta i en minibuss. Dock slutade resan där för mig, då en tidig morgon väntade mig. Den morgonen var pretty perfekt. Jag kom hem till min pojkvän och somnade på direkten i hans säng under tiden som han spelade gameboy. När jag vaknade låg han med huvudet på mina fötter och benen upp på väggen. Söt kille. För övrigt har helgen varit riktigt mysig och min pojkvän är en superstar, som är med i tidningen, för han ska nämligen på nördkollo hela lovet. I'm sad!

Jag har lite volym i håret nu med, för ovanlighetens skull. Kortare betyder nämligen på något sätt fylligare. Luggen har jag klippt själv, jag är nöjd!


RSS 2.0