What you didn't know

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En tekopp, just nu orkar jag inte sträcka ut min hand mer än vad jag behöver.

Vad var det senaste du såg på tv?
Bröderna Lejonhjärta, fy på Jossi, förrädaren!

Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.34 (21.27)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Musik, tvättmaskinen, någon som hostar, en inre röst som säger åt mig att jag borde köpa en ny kamera, så jag borde väl lyssna till den smarta människan.

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För någon timme sedan, hjälpte mamma hålla i ett snöre som hon vevade runt hallonbuskarna.

Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bilder från Bali.

Vad har du på dig?
Sängkläder.

Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Sedan mamma kittlade mig under foten för några dagar sedan drömmer jag mardrömmar om det, innan jag vaknade idag drömde jag att Kasper och Patricja var utklädda till något konstigt som jag inte minns, de höll fast mig och kittlade mig under fötterna.

När skrattade du senast?
På jobbet med Lisa när vi pratade om hur knäppa vi var på lågstadiet. Vi gav ett kärleksbrev till en kille vi båda gillade och avslutade med från C & L (vi umgicks konstant och det var självklart att det var vi), vi tänkte att han inte skulle förstå att det var från oss, fanns ju en till som började på C på frita, sedan kom han fram till Lisa och sa ”Jag har läst det”, Lisa: ”JAG HAR INTE SKRIVIT DET!!!!”, haha. Sedan snodde vi även en stege som vi höll gömd i skogen och besökte då och då.


Har du sett något konstigt på sistone?
En tjej som hade hår som gick ner till knävecken. Konstigt!

Vilken var den senaste film du såg?
Love and other drugs, tänkte se Eat pray and love härnäst.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
1000 trisslotter. Jag vinner nämligen aldrig.

Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag vinkar alltid samtidigt som jag säger hej, kan inte börja äta på godis/chips o.s.v. innan jag hört den första repliken när jag ser på film.

Tycker du om att dansa?
Ja, och jag önskar att jag var bra på det.

George Bush?
…är en alien, i alla fall i ett nyhetsprogram som jag och några gjorde i högstadiet.

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Det vill jag gärna göra!

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Hugg in Cathrine, här tar ostbågarna aldrig slut.


Har du spytt offentligt?
Jag har blött näsblod offentligt.

Nämn något som gjorde dig glad igår.
Min syster var hemma.

Vad gjorde du kl 08 imorse?
Vaknade av ösregnet, somnade om.

Vad var det senaste du åt?
En chokladboll.

Vad var det senaste du köpte?
Godis i fredag hos Ica-Karin.

Vad ser du om du tittar till höger?
Ut genom mitt fönster, en väg och bilar som står parkerade.

Morgon eller nattmänniska?
Båda två, är en nattuggla som lägger mig sent men som hatar att förlora tid på dagen och vaknar helst tidigt.


Let there be love


Beauty

Idag har jag mest vandrat runt i Maxi's alla affärer tillsammans med Amanda, Linda och lilla hjärtegullen Neliah och Nellie. Vi avslutade dagen med härligt käk, thaibuffé som var smaskens. Nu har jag stått och gjort hamburgare här hemma samt tryckt i mig en halv kanelkrans. Ikväll blir det lugna puckar. 


12.06 min lycka


Upcoming

Tänkte börja med asienfilmen, men så kom jag på att jag inte gjort klart studentfilmen än och blev stressad över det istället. Började kolla på alla de filmklippen och upptäckte att jag hade en massa andra filmklipp från 2010 med, så jag gjorde en liten sammanfattning av allt år 2010, de filmklipp jag hade då. Studentfilmen och asienfilmen får vänta lite till. Kommer förmodligen lägga upp filmen ikväll, borde bli klar till dess. Nu ska jag till storstaden och luncha med Matthias och gratta Becca! See you latero!


...ni får vänta till imorgon!


På vift med Lisa

I lördags träffade jag Lisa och vi hade planerat en grillkväll som istället fick bli en picknick. Så efter jag slutat jobbet köpte vi rostbiff, potatissallad, bröd, vindruvor, naturgodis samt hade med lite gurka och paprika med dipp. Vi tog röda och gröna faran och cyklade längst kanalen till vi fann en mysig gräsplätt där det lika gärna kunde ha vandrat kossor och getter, vi fick nöja oss med mygg och småflugor.

Självklart kommer säkerheten först och vi spänner fast våra resenärer.

Jag var väldigt nöjd med bestick i alla färger, dock tyckte jag att det var lite mobbning från Lisas sida mot dessa eftersom hon kritiserade dess form och kallade de för olämpliga saker.

Det var lite svårt att sitta ner och äta, men vi löste det fint.

Väldigt mysigt var det, men så fort solen gick ner behövdes filtarna. Vi fick även lite extra company av Erik med en mugg i högsta hugg. När klockan var natten och stjärnorna tittade fram tog vi våra hojjar och åkte hem!


Disturbia

In action: Jag lär Michael spela gitarr.

Dagen har jag främst ägnat åt gitarrspelande, har ju inte spelat på några år så försöker öva upp mig igen. En låt om dagen. Detta är dagens låt som jag försökt lära mig, en cover av Rihannas "Disturbia".

 
Annars började min dag med att mamma kittlade mig under foten, och det är nog bland det värsta som någon kan göra på mig, så jag har varit lite tjurskalligare än vanligt idag. Gymmade själv idag, framsteg men fy vad tråkigt det var att inte ha någon att prata med samtidigt. Blir nog löpning i fortsättningen de dagar som Lisa och Bea inte kan träna. Nu ska jag fortsätta öva på låten.


Walking all day long

Hej och välkomna till världen tråkigaste dag, ja idag alltså. Idag har jag inte haft något inplanerat vilket har inneburit att jag bara strött runt och runt och runt. Tog mig en härlig sovmorgon till halv 11, struntade i gymmet trots att jag försökte ta mig dit två gånger, men jag klarar helt enkelt inte att gå dit själv, gör ett nytt försök imorgon eftersom Lisa och Bea inte kan då heller. Istället har jag tagit mig tre härliga promenader, två av dem själv och en med Bea. Jag har även städat köket och försökt få bort alla myror som mystiskt nog är överallt men kommer från ingenstans, jag misslyckades, vi har nu 50-100 husdjur. Jag har städat på vår altan, och ett av förråden samt putsat vår grill. Mamma blev glad i alla fall. Men ja, man hör att jag inte haft så mycket att göra kanske? Sist jag hade en sådan dag fick jag för mig att färga håret till chokladbrunt, visade sig att jag redan har den hårfärgen eftersom det INTE blev någon skillnad alls, får väl prova nåt dramatiskare nästa gång. Kan även meddela er att jag har varit ren i sex dagar, är alltså inne på nyttiga dag sex och de senaste två dagarna har jag inte kännt något sug alls efter nåt sött, så tummen upp för mig. Tänkte bjuda er på några bilder från de senaste veckorna som inte kommit upp här!:)

Tacokväll at Kickis nya lya! Trång hall.

Flyttainpresenter såklart!


Jag och Kasper ville baka kakor men ingredienserna bara saknades så vi imporviserade ihop dessa skönheter.

..och så lite valborgsbilder. Grillmys hemma hos Lovisa! Grillmästaren Josse på bild.

På bilden ser ni min-beas och lisas gigantiska 30-kronorsflintastek bredvid en liten skitkorv.


Och så fick man ett härligt brev/paket med.

Sedan hamnade tjejen med två pekfinger, Bill och Bull i Söderköping på nåt partaj. Taggade tjejer i soffan.


Movienight

Godkväll. Här sitter jag, i soffan och ser "Jakten på lycka". Idag har jag haft min första sovmorgon på tre veckor, den satt fint. Efter ursinnesbrott på mariokart i 2 dagar har jag insett att det inte är något för mig. Stackars Matthias. Annars har jag jobbat mest denna vecka och hela helgen blir det jobb. Imorgon blir det grillkväll. Nu ska jag göra äpplen med kanel till fredagssnacks, 1 vecka är mitt mål att hålla mig borta från sötsaker, dag 3 hittills, jag är väldigt bitter.


Ramunder HK, reunion

Dagen började i nostalgins tecken, 7.30, mördartid, lördag morgon skulle laget samlas utanför sporthallen. Inte för att åka och spela match utan för att åka på spa i Västervik. Så dit åkte vi, ett gäng på 18 tjejer, för första gången utan tränare som vägledde oss. Men det gick bra ändå, vi fick vårt bubbelbad, våra frukter och vår buffé och inte spatallrik som de först ville ge oss. Vi var mycket nöjda, och efter 3 h bubbelbad, 30 min ansiktsmassage och god glass i hamnen somnade jag och Moa gott i bilen, man var alldeles avslappnad och helt slut.


På kvällen samlades vi åter igen för en trerättersmiddag i SOK-stugan i Söderköping som våra tränare slitit med under tiden vi varit på spa. En riktig rolig och mysigkväll där vi blickade tillbaka på en helt underbar tid tillsammans.

...och såklart en lagbild!


En vecka

God kväll. Nu var det ca en vecka sedan sist och oj vad jag har hunnit med saker. Förstår inte sedan jag kom hem från Asien har varit stressad, fast jag inte går i skolan eller arbetar. Har haft EN sovmorgon på dessa tre veckor. Jag har tränat som en galning med Bea och Lisa och magrutorna bara växer fram. (???). Jag har varit i Stigis. Sett på bio med Matte samt haft lust att slå sönder hans tv-spel. Jag har varit på IKEA med Bea och Lovisa och hängt på blomaffärer i 100 år med mamma. Jag har matat änderna med Kasper och partajat med snygga vänner. Jag har ätit på Max hamburgare och på Pizzahut. Idag har jag lämnat Kasper på dagis, planterat blommor på min pappas grav, besökt Amanda och Neliah, hämtat Kasper, lagat fredagsmat, ätit glass och gjort en maskroskrans. Snart ska jag åka till Norrköping och hämta hem Moa, oj vad jag har saknar henne, nu har vi inte träffats på 3 månader. Och imorgon, då ska handbollslaget återförenas och åka på spa!

Träning på hög nivå, och tjejer kan faktiskt göra två saker samtidigt.

Beauty.

Fika på IKEA. Bulle och kaffe i vinglas för 5 kr, som att va i thailand minus kanelbullen.

Mata bebisänder för att sedan slappa i Ulla och Ingemars hamock.

Pizzahutbuffé.

Min fina Lisa. Här väntade vi på Bea som kommer "snart".

Trion. Efter tre veckor hemma ser vi ut som tre bleka fiskar.


Jaaa må hon leva..

Klockan 8.00 var Lovisa hos mig och då satte vi igång att baka after eight muffins..


Sedan tog vi med oss dessa, tillsammans med presenter, ballonger och en födelsedagshatt och väntade på Bea.

Överraskad tjej.

Systembolagsmyndig!!

Blååååååååååååås.


En snöig/regnig/haglig dag i maj

Då var det nyttiga livet igång, gymkort är fixat och jag, Bea och Lisa har kört hårt både idag och igår. Har även gått lite på stan och spanat in utbudet här i Norrköping sedan jag åkte och kan konstantera att de har gjort om en del och att jag är en virrig människa som inte har lärt mig hur man kommer till allt än, lokalsinnet är inte på topp. En och annan födelsedagspresent har även införskaffats till en viss tjej som kan allt om alla korvar (korv-bea) som fyller 20 år. Vuxen ålder som jag. Det ska firas imorgon bitti! Idag har jag träffat finaste Amanda och Neliah. Neliah hade blivit mycket större, inte riktigt så stor att hon passade i t-shirten som blev en klänning, men hon hade lärt sig att klatscha! Jag var stolt. Nästa mål är att lära sig mitt namn! Och Amanda var vackrare än någonsin med bebismagen. Snart har jag en till lekkompis. Dagen avslutade vi på candyland, och jag som ska vara nyttig köpte endast en marabou sensation, ganska bra gjort med tanke på hur mycket godsaker som fanns där! Amanda fick äntligen sin slush som hon suktats efter hela dagen. Kvällen har jag tillbringat framför Desperate housewives, tills det hackade sönder, hoppat hopprep i vardagsrummet med Kasper, sett barnfilm och börjat framkalla asienbilder. Nu ska jag gå och lägga mig hos Kasper i mammas säng som vi tagit över eftersom hon jobbar natt. Nattens!


Rik på enkronor

En vecka senare och jag känner att jag har landat. Har hunnit fira Patricja som fyllt 22 år, träffat människor jag saknat, äta smörgåstårta, firat valborg med fina vänner, äta upp chokladen jag köpt, få mitt rum att se ut som att det varit jordbävning, ätit stuvade makaroner m Bea, deklarerat x2, ätit på Smultronstället och konfekthörnan, och lekt m Kasper en hel dag. Men nu är det dags att ta tag i mitt liv, jag börjar med att städa min garderob och imorgon ska jag, Lisa och korv-Bea och skaffa gymkort. Det behöver nog min kropp som inte rört sig särkilt mycket den senaste tiden, eller jag och Bea sprang 20 m i uppförsbacke till bussen efter att hon klippt sig. Det var det jobbigaste jag varit med om, vi gav upp, missade bussen och gick till Mcdonald's istället. Värt! Kul att jag hade den bästa konditionen jag haft innan jag åkte, och kommer hem med ingen. Har även lyckats få inflammation i mina axlar sedan resan och det är inte den mest underbara känsla jag upplevt.

Rik på enkronor eftersom Kasper vill byta bort sina sparade enkronor mot lappar numera, snäll som man är byter man och har nu en plånbok som väger alldeles för mycket.


RSS 2.0