and then you kissed me



I lördags var det bal som stod på schemat, och det var underbart. På onsdag är det mösspåtagning och då återstår endast en vecka av gymnasie-livet. Nu ska jag ta vara på varje dag som kommer!


don't dream it's over

Min morgon bestod mest av drömmar, drömde hur många drömmar som helst. På eftermiddagen träffade jag Lisa och vi gick till frisören som vi ska fixa vår baluppsättning hos, och bestämde lite hur det skulle se ut. Jag tror vi båda kommer få grymma frisyrer, hoppas bara att det håller, för mitt hår är ibland omöjligt att hålla på plats. Sedan träffade jag Amanda, söta Neliah och hennes pojkvän och vi kollade på tapeter, de bestämde sig på dirr. Sedan åkte vi hem till dem, jag och Amanda roade oss med att göra Neliah till modell. Seriöst, hon är nog den finaste bebisen i världen, och jag är nog mest stolt över att jag kan få henne att le. Hihi.


baby you can drive my car




Helgen går så snabbt. I fredags efter skolan tog jag och matthias bilen för att åka hem till honom, med ett stopp på max för en äcklig milkshake såklart. Dagen spenderade vi ute, eller jag tvingade matthias som skyllde på att han var trött och ville in (för att se på simpsons ofc as usual). Vi gjorde maskroskransar, promenerade, åt glass (den äckligaste ever, så jag blev ledsen och matthias tog glatt emot den) och grillade marshmellows. Hur mys som helst. Sedan somnade jag trött i sängen, vaknade av att Matthias skriker till, och vi kollar ut genom fönstret för att se en sån där maskin som plöjer på åkrarna, klockan 12 på natten!!!!!! Jag kunde inte sova på hela natten eftersom maskinen höll på i fyra timmar, det var varmt och jag var orolig för att jag inte skulle hitta hem från Stigtomta dagen därpå alldeles själv. Givetvis hittade jag hem, vägen var inte svår, förutom när jag kom till Norrköping, tyckte om att svänga in på en avfart för mycket vilket resulterade till många svordomar i bilen samt att jag var lost. Kom ut på motorvägen mot sthlm igen, och några avfarter hit och dit och jag var påväg mot Norrköping igen. Hämtade min syster, och sedan hem för jobb. Kvällen bestod av matte-plugg. Idag har jag jobbat, och pluggat. Mina dagar är så spännande!!!!! Vaknade vid 7 i morse och började plugga matte, att jag var vaken berodde inte på att jag var morgonpigg, utan för att en fluga plågat mig i 2 timmar redan men att envisas med att gå i mitt ansikte när jag försökte sova. Stupied flies!!!! Nu film, och sen sömn. Behöver skönhetssömn, för imorn är D-DAY!!! Premiärdagen för vår spanskateater. Den kommer bli gryyyyyyym! Tänker till och med på spanska nu innan jag ska sova. Just ja, måste sova med manuset under kudden så det sitter ordentligt! Puss.


greengrass



Här ligger jag och slappar och filosoferar om livet. Det brukar jag göra någon gång om dagen....I wish. Om man ändå hade tid till det. Nästan så jag ska börja ta mig tid till det. Om en vecka finns det mer tid till allt, för då har jag gjort klart det mesta i skolan! Jag behöver funderar lite på vad jag är sugen på att göra efter gymnasiet, finns så mycket att välja på egentligen, men ändå känns det som att man är så begränsad. Det tänket måste man sluta med. Det är svårt. Nu ska jag återgå till mitt pluggande igen, sen blir det godnatt. Puss.


icecream


Kvällen har jag spenderat med killen i gräset. Vi har köpt ben och jerry's glass som vi snart ska avnjuta, 21.00 säger jag. Jag vägrar att äta glassen till hockey, tråkigtaste sporten måste det nog vara. Annars har vi varit ute och spelat basket och lekt i lekparken. Jag höll på att ta livet av mig genom att ta så coola bilder som ovan, den bjuder jag på! Har även åkt lite skateboard, en skateboard på varje fot, that is how it's done! Nu är klockan 21.00, glasstajm. CIAOOOO!


frågan

Himla underbart väder det har varit idag, det ska bli lika fint imorgon. Vågar man vara barbent? Det är frågan.


bluelips


Varsågoda och se in i mina näsborrar! Skönt med långhelg, dock händer inte så mycket trots det. Har jobbat både igår och idag, och kommer även att jobba på lördag och söndag, puh. Som tur är har det bara varit kul, idag hade vi under kvällen full rulle då några som skulle gifta sig bokat hela smultronstället. Idag har jag även träffat min spanskagrupp, vi repeterade inför vår teaterpremiär om två veckor! Jag bakade dumlemuffins till det. Nu är det sovdags. Jag drömde otäcka drömmar om vatten inatt, hoppas att denna natt blir bättre!


i win, you lose


Den här helgen har jag bland annat varit sjuk så då har min prins tagit hand om mig, rättare sagt, jag sover och han tittar på tv och väcker mig lite då och då och säger söta saker. Nästa dag mådde jag mycket bättre, så vi åkte till Norrköping och jag spöade Matte i badminton. Tänk mig springa runt på planen och kasta mig fram för att inte missa en boll, sedan tänker ni Matthias, står kvar på samma plats och sträcker sig efter bollen i hopp om att slippa lyfta på fötterna. Idag mår min kropp inte så bra, när jag skulle resa mig ur sängen höll jag på att falla ihop på marken för att min kropp inte orkade bära mig, så mycket träningsvärk hade jag. Jag får väl skylla mig själv som inte tränat sedan i höstas. Jag väntar på sommaren, då ska jag börja träna så att jag blir fit inför winter beach 2010. Yäy. Nu fasen är det bara att kämpa på det sista i skolan, för det är inte lång tid kvar!!!! Utropsteckena betyder panik!


tut


Såhär cool kan man vara ibland. Riskera sitt liv med att stå på ett tågspår, självklart med en godispåse i fickan. Idag har jag varit våffeltjejen och gjort supersnygga våfflor, jag var nöjd. Efter jobbet var jag så trött att jag inte ens orkade gå på marknaden i Söderköping som alltid brukar vara mysig. Som tur är brukar det komma ytterligare en i juni. För tillfället är jag himla skoltrött och jag orkar inte ens se på det jag måste göra, istället har jag en colaflaska i ena handen och chips i den andra, och framför mig spelas Gossip girl som jag fått för mig att se på idag. Snart är det läggdags, och imorgon ska jag dansa flamenco!


I'm back


Idag är jag en trötter en. Har haft det mysigt hos Matthias med en hel del filmtittande, sista filmen blev Shutter Island. Jag såg början, sedan blundade jag för att jag tyckte den var så läskig, när jag tittade igen så hade filmen redan kommit till slutet så då såg jag klart den, det räckte för superfega mig. Matthias fick förklara halva filmen för mig istället. Idag kom jag inte hem förns på kvällen efter att ha vandrat i Nyköping i en timme och sedan i Norrköping i en halvtimme då min bror hade tittat fel på busstider till mig. Eftersom allt var stängt så gick jag bara runt och runt. Kvällen tillbringas i sängen framför tvn, upp tidigt imorgon och jobba för första gången på Våffelmakeriet, det ska bli kul tror jag. Bilden är tagen för ca 4 år sedan när vi var i Egypten, jag längtar till juni då vi ska åka till New York!!


RSS 2.0