Varning för bitter tjej

Tid är något jag inte har mycket av för tillfället och 3 veckor framåt. Jag har 2 övningstillfällen varje vecka som man måste förbereda sig till i 6 h med helt ny information (då hjälper det inte att vår underbara lärare inte tar upp någon användbar information utan pratar istället om veckans agenda i 1 h), en dugga varje vecka, inlämningsuppgift med 7 sidor med uppgifter varje vecka som ska göras i Excel vilket vi inte heller är proffs på. Det är bara en massa formler och dessa ska vi lära oss utantill. Tack. Enligt vår kära lärare ska en uppgift ta ca 20 minuter, snabbhet är nämligen kvalitet, när man kan något så går det snabbt, och nämner man något en gång så kan man det. Jag blir seriöst tokig på människan. Det finns en anledning till att han blivit avstängd, inte får skriva tentor länge, och att 80 % kuggade förra året. Jag stressar sönder och har åkt hemifrån 6 varje dag och kommit hem vid 20. Imorgon får jag väl kötta formler, värt!
Förlåt för mitt bittra inlägg om skolan! Annars är jag grymt glad, det är vår(?), Kasper är hemma, jag har börjat spela handboll igen jag har tillbringat en helg i Sthlm m mentorskapsgruppen och det blev laserdome, roliga människor, gryyyymt god mat, och tummen upp helt enkelt! Nu är det dags att sova! Nattinatti!

Tummen upp

Tomt här hemma utan Kasper som är i Björnliden! Ingen liten buse som stör mig hela tiden i mitt pluggande, ingen liten buse som springer in till mig och säger att Gabba gabba (mitt favoritbarnprogram) är på tv, ingen som vill leka med mig dygnet runt. Fast å andra sidan har jag kunnat sitta hemma och tentaplugga nu. Har nog suttit i 8-12 h varje dag nu sedan i måndags. Min rumpa gör ont. Det kan dock bero på att jag spelade handboll igår, det var nog 2.5 år sedan jag sist höll i en handboll och herregud vad kul det var. Är glad att jag hållt igång och sprungit ganska mkt för konditionen var helt okej ändå! Längtar redan till nästa tisdag!
Igår var alla <3 dag och den tillbringade jag med alla mina kärlekar, böckerna, lisa, mat och till sist handboll. Himla bra dag! Och har man ingen pojkvän att skämma bort så kommer ju mamsen på andra plats, och hon fick både blommor och godis. (Eftersom hon inte gillar godis så fick jag det, väldigt bra plan)

Tentapluggar


9 crimes

Shit.

In the ghetto

Lisa och Cathrine ska se på Shutter Island:
C: Usch, jag tycker den är så himla läskig.
L: Ja, jag vet jag med!
C: Det är ju tur att jag har Björnis som kan beskydda mig!
L: Tack för att du känner dig tryggare med en värmeflaska än med mig.
När vi flyttar, då tycker jag vi ska ha Björnisar överallt, precis som här hemma. Jag bor tydligen i ett farligt område. Idag när vi vaknade och tittade ut genom fönstret så hade någon totalt förstört en av Lisas sidobackspeglar, men också punkterat ett däck. Inte okej någonstans!
Se upp, hon har en pannlampa!

RSS 2.0