mami


Jag har världens starkaste och bästa mamma. Love.


29 juli

Idag är det den 29 juli, och det är ett otroligt bra datum som står för lycka och evig vänskap. Idag kommer Lisa (J) Claar, hem från London som hon bott i de senaste 2 månaderna, gissa om hon har varit saknad.


here I come

Vägskäl. En väg är säker, den vägen är omgiven av blomstrande växter, liv och färger. Den andra vägen är osäker, den ser dyster och mörk ut, och därför fruktar man den oftast. Det självklara valet i ett sådant läge är nog för de flesta den färgstarka vägen, det är åtminstone ett val jag brukar ta. Vägen är hela tiden färgstark men på samma gång förändras inte mycket längst vägen. 

Nu är jag varit bländad av dessa färger för länge, och den andra vägen verkar mer intressant, den vägen som jag inte vet något om. Den må se otäck ut för det blotta ögat, men för varje steg man tar inser man att det inte är så skrämmande som man trott. Jag har tagit den en gång tidigare, och det visade sig vara ett av de bästa valen jag gjort i livet. Jag tror att jag är redo att leva lite farligare nu.


torsdag!


På dagen: Badhuset med Matthias och Kasper!

På kvällen: Minigolf-turnering med familjen. Det var kul i början, i slutet vill man kasta klubban i kanalen!


today i'm on the swing


sunset

Idag kom min familj hem från USA och jag måste säga att det är skönt att ha dem hemma igen. Efter jobbet var jag och min syster snälla tjejorna och lagade tacos som vi sedan åt. När jag var i affären och skulle köpa köttfärs så tyckte jag att 1 kg såg för fjuttigt ut så jag köpte 2.2 kg. Jag var visst inte så bra på att uppskatta det, så nu har vi köttfärs för imorgon också! Mamma somnade i kökssoffan innan maten var serverad och Harald somnade på stolen när han ätit upp maten haha. Mysigt. Kasper var pigg som vanligt så vi gick ut och åt glass till efterrätt och lekte i lekparken! Nu ser vi på Stuart little och äter ostbågar, kinderägg och chips. Mumma. Nu tänkte jag att jag kunde visa några mer bilder från NY på mig och min syster från när vi var i Hamptons.



fisken i vattnet

Det har varit himla varmt och skönt här hemma, vilket har bidragit till mycket sol och bad så fort tiden har funnits. Här begav Matthias och jag oss på utflykt, tills vi fann en sjö.


Matthias badkruka!

Själv är man som fisken i vattnet!


:)

Från sambo, till ensam, till att bo med min syster, till ensam igen, nej, det ville jag inte. Så igår kväll efter att jag slutat jobbet, slängt i mig mat, letat efter mammas dumma postit-lappar så satt jag i bilen påväg mot Stigtomta för att tillbringa lite tid där. Jag anlände vid 23-tiden, vi såg film och sedan var tanken att sova. Matthias sov, det gjorde inte jag. Varför? Min näsa var täppt och jag kunde inte andas, halsen var torr av att andas genom munnen, myggen surrade i örat på mig, det var otroligt varmt så jag höll mig så långt borta från Matthias som möjligt. Det var hemskt, jag fick gå upp och gå flertalet gånger för att kunna andas, mindre charmiga ljud ska jag visst också ha gjort under natten.
Idag har jag och Matthias badat i Stigtomtasjön, eller badat och badat. Vi är badkrukor båda två, så det tar ungefär en timme för oss att gå i vattnet, mig kan man nog förväxla med en tant. Ett snabbt dopp och sedan upp igen för att värma sig i solen. Väl hemma igen så somnade jag och fick igen lite sömn som jag missat under natten! Matthias lämnade mig under kvällen, men det gjorde inte mycket för jag hade trevligt ändå! :)
Jag strosandes på New Yorks gator!

inspiration

Idag är jag ledig och det är jag glad för. Skulle nog vara helt genomsvett om jag jobbade i denna hetta, vilket jag gjort de senaste dagarna. Idag har jag städat huset inför familjens hemkomst och så har jag....... packat upp min resväska, en vecka för sent. Ikväll kommer Lisa och Lovisa hit, så då slipper jag vara ensam. Tycker inte om att vara ensam i vårt hus som brukar vara överfullt i vanliga fall, så jag är glad att Patricja sover hemma inatt med. Den här sommaren bestämde jag mig för att bli författare (höhö), jag har teman på hur jag vill skriva och idag har jag försökt börja skriva på min bok. Det gick dock inte så bra, behöver lite inspiration, så nu ska jag äta nudlar och läsa!


USA

Jag hade 17 helt fantastika dagar i USA. Givetvis turistade vi och tog kort på alla fantastika byggnader som fanns där. Flatiron building nedan!
Denna byggnad gillade jag!

Utsikten från Empire state building!

Här är vi påväg till frihetsgudinnan med Manhattan bakom oss. Givetvis dog min kamera innan vi kommit fram, så tyvärr kan jag inte visa några bilder därifrån!

Time Square, tror vi i alla fall. Det var mindre än vi trodde och inte alls lika häftigt. Eller också var vi helt lost, haha.


deadmeat

Idag har jag slitit på jobbet, och sedan har jag och min sambo lagat mat, det jag gör bäst, korvstroganoff för andra gången haha. Sedan gick jag och Lisa på en lång promenad för att sedan sitta framför tvn och glo på den tråkiga VM-finalen i fotboll. Vi väntade mest på att den skulle ta slut så att vi kunde åka och bada. Vid 23.15, äntligen, for jag, Lisa, Matthias, Felix och Axel till Klarsjön för ett nattdopp. Tydligen var vi inte där själva, och efter två skrik är jag säker på att polisen kunde ha dykit upp där när som helst för att rädda oss! Nu ska jag och Matthias se på southpark, sedan sova. Jobb imorn igen. Pussss


believeitornot

Tro det eller ej, men jag har träffat spindelmannen!!!!

Tro det eller ej, men numera jobbar jag med spindelmannen. Här, precis på samma ställe som gjorde spindelmannen till spindelmannen blev jag biten, förmodligen av en spindel, dock finns inga bevis ännu. Men sprid helst inte denna information, jag försöker att vara anonym. Jag kallar mig, superdupercoolspiderwomanthehulk.


home

Nu är jag hemma från USA och det har varit alldeles fantastiskt! Jag har mer än 700 bilder som ska sorteras samt väljas ut för att sammanfatta min resa. Jag och min syster åkte själva från New York och efter lite krångel lyckades vi göra så att vi fick sitta bredvid varandra på flygresan hem. Eller Patricja lyckades göra det. På flygplatsen var man tvungen att checka in själva på några datorer och vi fattade noll, så jag ville ändra så lite som möjligt så att vi inte gjorde något fel. Jag var den som hämtade hjälp trots att Patricja redan lyckats klura ut hur det fungerade. Ja, ibland är jag lite för nervös. Hon bytte i alla fall platser och vi var nöjda att vi fick sitta bredvid varandra. När vi skulle stiga in på planet frågar hon som kollar våra biljetter "Kan du hjälpa till vid en nödsituation?", och jag svarar lite ovetande ja på frågan, för det visade sig att vi fått platserna vid en nödutgång. Nu kanske ni tänker, nej vad jobbigt, men tvärtom. Alla andra fick trångt benutrymme, vi däremot fick ca 2 meters benutrymme och jag var mer än nöjd med mina veka knän. På flyget kollade jag på tre filmer (Remember me, Dear John, Last summer), och mes som jag är grät jag halva resan för att de var så bra men hemska på samma gång. Väl i Sverige jäktade vi på en gång, så fort vi fått baggaget sprang vi mot tågstationen och hann med ett tåg i sista sekund. Jag sov hela resan som kändes som den gick på en sekund. Sedan kom jag hem, och då sov jag mer, min mobil ringde och jag pratade med min arbetsgivare i sömnen, haha. Sedan väckte Matthias mig och vi åkte och storhandlade. Som jag längtat efter det. Jag gjorde korvstroganoff alá Catti, trots att Matthias såg skeptisk ut hela tiden, men den blev super! Sedan kollade vi på fotboll (Matthias kollade på fotboll och jag sov), och idag vaknade jag 12.30 av att det plingade på dörren. Om inte klockan hade varit så mycket så skulle jag gått och lagt mig i sängen igen och sovit mer.

Idag har jag och Matthias städat huset, samt vattnat blommor och plockat jordgubbar. Vi hann även med en simtur i Klarsjön. När vi kom hem åkte han till Norrköping för att se på fotboll och jag träffade Lisa! Som jag saknat henne, vi hade mycket att ta igen!

Imorn kanske jag kan visa mer av den fantastiska resa jag varit med om!


RSS 2.0