Uppe med tuppen

Klockan är 9 och jag har redan varit vaken i 3 timmar, tänkte att man skulle försöka få någonting gjort så här på morgonkvisten men allt jag fått gjort är att äta en tre-timmars frukost. Vaknade upp och var jättehungrig så blev storfrukost, äggröra, färsk fralla, fil och flingor för att sedan avsluta med en chokladboll och kexchoklad haha. Insåg även att jag verkligen är sämst på att göra kaffe. Det var lättare tider när man bara tryckte på espressomaskinens knapp och den skötte allt. Hur svårt kan det vara undrar jag?

Igår handlade jag inför vintern, tre par höst/vinterskorär inte dåligt, varma tröjor, så nu fattas bara jackan som jag inte kan bestämma mig för. Tydligen så klär jag mig "mysigt", det säger ganska många men hösten ska vara mysigt klädd tycker jag. Träffade även Evelina hela tre gånger vilket var kul eftersom hon numera bor i Jönköping. Senare åkte jag in till Linköping och såg på Arreat Summit med Tobbe, väldigt bra jobbat tycker jag allt!

Ne ni, dags att sätta igång. Senare ska jag träffa Lisa som lite spontant kom hem från Umeå igår, och ikväll är det födelsedagsfest. Kommer nog även sitta och montera lite med mamma, gick inte så bra igår. Tre tjejer försöker montera en skänk som ska vara färdig på 1 h, vi är inne på timme 5. Alla svär. Mamma säger gång på gång, jag ska aldrig mer köpa något från Jysk haha.


En resa i augusti

Nu var det alldeles för länge sedan jag träffade Amanda och hennes fina barn. Saknar er!


Några bilder från min, Amandas och Luddes ullaredsresa! :)


Efter jobbet

Igår var den efterlängtade 60-årsfesten! Ida, Lisa och Sofia fyllde år och med ett afterwork-tema åkte vi ett gäng mot en okänd destination som blev.....Söderköping! Väldigt fin stad måste jag tillägga. Jag kan ju erkänna att komma på en outfit inte var det lättaste, hade en lista med 100 idéer men när man väl gick på stan och i utklädningsbutiker och letade så såg det inte alls ut som man har föreställt sig. Exempelvis, var var austronautdräkterna? Hängselbyxor till att vara bonde? Brandbyxorna? Ja, efter fyra timmars letande på stan blev man ganska grinig, Matthias följde snällt med och försökte hålla mitt humör uppe, men jag kan lova att inte han heller såg så glad ut efter dessa timmar, tror mig till och med ha sett en tår. Det slutade med att jag gick till tygbutiken och köpte tyg, för att sedan tillbringa natten inte med att sy, utan limma med papperslim. Funkade fint.
Gårdagens outfit: (Svetlana från städfirman hakade också på)

Annars fanns det ju väldigt många andra härliga jobbare.
The holy bible.






Självklart var Duster med mig hela kvällen.



7 days

En riktigt bra vecka och den fortsätter. Förra helgen var lite längre än vanligt och det behövdes, hann med en tacokväll med ett härligt gäng, vi har numera startat gruppen spelberoende, och imorgon kör vi igen och tar vi fram "med andra ord". Dessutom var kära Lovisa och tillbringade en kväll med mig, matlagning, otroligt bra trots det att vi är studenter som bor hemma och inte fått in matlagningsvanan ännu haha. Sedan även en tur i Sörping som förflyttat sig till medeltiden, slutade med att vi stank rök och korv. Så vi köpte med oss lite gott och såg film och pratade ikapp mest. De resterande två lediga dagarna kan man tro att jag pluggade, men nej, motivationen var inte på topp, istället pysslade jag med fotoalbum. Inte heller veckodagarna har man hunnit plugga. Efter så pass lång ledighet och så pass lång tid utan Frida var vi tvugna att en riktig fettokväll tillsammans, det är så vi tar igen förlorad tid. Beställa hem pizza och ha muffins i ugnen samtidigt är vår refräng. Igår var det utgång med klassen som stod på schemat, platens som tydligen ska vara till för fjortisar men det märkte vi inte av, haha. Idag kom jag hem, och då gick det ju inte att motstå att leka med flygplan med Kasper. Tills läggdags såklart, så nu kan jag plugga. Det går väl sådär.. Vi taggar seminarium..

Dåligt med bilder, sry!


Over and out

Här sitter jag, en torsdag klockan 15 och äter blåbärspaj. Vaktar busbarnen med ett öga som också fått paj medan mamma klipper sig. Annars har jag hunnit städa röran i rummet och åkt skateboard med brorsan, snacka om torsdagslyx att vara ledig. I måndags presenterade jag och min grupp vår uppsats och när det var klart var det bara att kötta tentaplugg, det var dock inte det lättaste när man var trött, sjuk och stressad till max. Har nog aldrig i hela mitt liv varit så oförberedd som jag var till tentan igår. Det ska bli spännande att få se resultatet. Kvällen fortsätter i dagens spår, en riktig återhämtardag. Film, ansiktsmask och ja, hela rubbet. Lovely.


Hosta inte

Två veckors nolle-p är nu slut och passande nog har man blivit sjuk. Kan inte säga att jag känner mig jättepepp för att skriva en tenta som jag knappt hunnit lägga ner någon tid på till att plugga, och just nu vill jag bara sova, faktiskt. De flesta har nog blivit lite småsjuka och på vår förra föreläsning kunde man höra alla hosta i kanon, så då fick vår lärare nog och sa: "Nej, nu får ni sluta hosta. Det går faktiskt att hålla in det, bara att svälja".... och fortsatte att prata om det i fem minuter. Så idag på seminaret så satt jag och höll in mina hostningar tills jag blev en tomat och tårarna bara rann ner för mina kinder. Vet inte vad som är bäst, hosta och störa eller se allmänt störd ut? Jag kommer nog att hosta i fortsättningen. En klasskompis var orolig att jag grät över att jag var så missnöjd över vår presentation på seminariet haha. Igår var la grande finale och det var partaj enda till soluppgången. Nej ni, åter till tentapluggandet. Funderar lite på var jag ska sova, har ju burit runt på allt jag äger i Linköping och idag fick jag hem allt. Min säng är överfull av grejer, golvet ser ut som ett bombnedslag, ne ni, jag hatar att packa upp. Jag lånar din säng inatt syrran!


Att plugga under nolle-p

Dagtid:

Kaffe, bullar och mugg med mjukglass. Vad annars?

Kvällstid:

Jobba uppsats (inte kolla facebook), och ett glas vin samtidigt som vi taggar till för kvällens händelser.

Dagen efter:

Bild saknas.

4 tjejer. En soffa. Massa utspridda papper. Pannkakor. Massage och flätor. Ganska många gäspningar.


Nolle-p, fina klassen







RSS 2.0