matthias säger att jag hostar som en mes


Denna helg hade jag planerat en bunt med saker som jag och Matthias skulle göra, men ingen av mina idéer verkställdes då annat alltid kom ivägen. Jag har dessutom lyckats bli sjuk och min röst låter numera som att den tillhör en gubbes. Det är fint. Igår åkte jag, Matthias och Kasper till fix. Vi köpte lördagsgodis och hyrde en massa filmer. Jag valde en rolig film, Kasper en barnfilm, och Matthias en zombiefilm, trots att han vet att jag bara somnar till sådana, kanske hans mening? ;) Resterande dag/kväll tillbringade vi framför tvn, och jag somnade gott i Matthias famn till zombiefilmen. Nu ska jag klia min hals med chips och ta det lugnt. See you.


tsunami

En mindre bra morgon. Vaknade av att ha överlevt två tsunamivågar, blev körd till något slags fängelse där jag skulle bli barnarbetare men undkom och dog istället på den tredje tsunamivågen som kom. Jag återuppstod dock sedan hemma i Sverige. Jag lyckades inte rädda kattungarna och valparna i bilen. Idag hostar jag och har ont i halsen, tror det beror på allt kallt vatten jag blev utsatt för i min dröm. Om några timmar kommer Matthias hem till mig, då har jag planerat ett äventyr.

Igår var jag, Michael, Oscar och Harald på bio. Dem hade inte sett Avatar så jag såg den igen, lika bra för det. Harald skulle låta hela tiden "Hjälp", "Woooow", "HAHAHAHAHAHA" så ibland var jag tvungen att säga åt honom att knipa igen.


yesterday/today


Igår shakade vi rumpa på Otten. När jag och Lisa tröttnat begav vi oss mot donken, utsvultna och med värkande fötter. Vi kom dit och det var stängt, det var onsdag, vi var arga. Vi kom hem till Lisas lägenhet och rotade igenom frysen, vi lyckades hitta bullar, potatisbullar och mackor. Mackorna åt jag med hemlagad jordgubbssylt by LiLi. Sedan somnade vi gott, i alla fall Lisa, vi pratar, jag säger något, SNARK är det nästa man hör. Så intressant var jag! Lite senare joinade Lisa J oss och kröp ner i sängen. Li frös och blev lite väl närgången för att stjäla min värme. Idag gick jag upp tidigt och gick till skolan. Där väntade mina spanskakollegor och vi började morgonen med fika. Sedan filmade vi några scener till vår teater och åt slutligen på Hot Spicy. Jag var tant och hade grått hår. Det är som att ha krita i håret, nu ska jag gå och se om jag lyckas få bort det med en dusch, för ikväll ska jag på bio och då vill jag inte se ut som en ful gammal gumma.


/03.06/

Inatt vaknade jag och var klarvaken klockan 3. Passade på att väcka Matthias och säga hur underbar han är.


<3



Igår kom vi på den smarta idén att forma ett stort hjärta i snön som vi kunde ta kort på från Matthias fönster. Men lättare sagt än gjort. Efter bara några steg i snön som nådde mig enda upp till höfterna höll jag på att kollapsa av utmattning. Det här lilla hjärtat var det bästa jag kunde göra, och det var nog det mesta av träning jag fått under 2010.


p.s. jag har katthår på min tröja


Den här helgen tillbringar jag i Stigtomta hos Matthias. Massa fin snö ute och solsken, så snart ska vi bege oss ut på en promenad. Nu sitter jag här vid min dator och Matthias vid sin. Ni tror säkert att vi lanar, men det gör vi inte. Matthias pluggar och jag låtsas att jag gör det för att verka duktig. Egentligen sitter jag här och gör en massa strunt. Lyssnade på min musik och Matthias på sin, så han fick ta på sig hörlurar. Det var bra för mig för då kunde jag kolla på One tree hill utan att han märkte det, och jag framstod fortfarande som en duktig flicka som pluggar, hehehe. Jag är lömsk, men bra! Oj nu ska vi visst ut, Matthias leker ninja. Pusss


tjen-is



Det här mina vänner var inte igår, eller det var igår för ca 6 år sedan. Sista lägret tillsammans med klassen i tjen, vår sista chans till att vara så barsliga som vi visste att vi var. Vi älskade att leka modeller, och när jag ser på våra "modellbilder" idag skrattar jag. Gud vad vi var söta. Kolla exempelvis bild 3,4,5,8. Jag lovar, jag har en hel del som är värre. Paddelbilden glömmer man aldrig! Jag minns att jag sov i tältet en natt själv, mina vänner frös så de gick och ville sova i hyddorna vid brasan, men jag var fast besluten att sova kvar eftersom det var första gången jag tältade, haha. Så första gången jag tältade, så gjorde jag det ensam i ett tält mitt ute i skogen!


until you hold my hand


Hoy he hecho nada. Después de la escuela yo compré dulces que yo comé en el autobus. Miraba en One tree hill todo el tarde y estudiaba español en el día. Ahora voy a dormir porque estoy muy cansada! Hasta luego!  Muchos besos!


this is love

Idag har jag och Matthias varit tillsammans i 2 år, och han är lika fantastisk än idag. Några få ändringar jag ska få till bara, hehehe. Vi kom precis hem från Norrköping, vi har sett på Avatar och jag kan bara hålla med om att den var jättebra. Min syster tyckte den var så bra att hon sa: "Jag vill bli en avatar" haha. Nu har vi ätit semla och fotboll på tv. Jag ska krypa ner i sängen, puss!

 


popcorn


Gissa vad jag gör nu? Popcorn och ser på One tree hill, som jag har saknat det. Håller på och se säsong 4 nu från början, sen ska jag se klart alla säsonger. Nu vet ni hur jag kommer tillbringa lovet.


back on track


I fredags tappade jag mina nycklar i skolan och kände mig helt lost. Letade överallt, följde varenda fotsteg jag tagit under dagen, stannade sent i skolan för att inte bli utelåst men blev det ändå när jag och Matte kom hem. Idag kom de fram, eller tjuven avslöjade sig själv. Jag tänkte låsa in henne bakom lås och bommar, men hon mutade mig med hjärtgodis vilket jag aldrig tackar nej till. Eller jag tackade nej till det sjätte, man vill ju tänka på figuren. När jag kom hem upptäckte jag till min glada förvåning att min syster var hemma på besök, så det firade vi med att äta chokladtårta. Jag har världens skönaste vecka framför mig, så jag slipper plugga hela kvällarna, lite uttråkad känner jag mig nästan. Fy på mig, det får jag ändra på, film och popcorn kanske? En mer perfekt måndag finns nog inte.


pssssssssshhhhh


Jag och Kasper har köpt lördagsgodis och är påväg hem, luffaren går förbi. Kasper skriker och pekar på honom:
"Titta vad mycket skägg han har, hahaha"
"Kasper sluta, så får man inte göra."
Fortsätter peka och skriker efter honom:
"Men såg du inte hur mycket skägg han hade"


years ago


Igår satt jag och tittade igenom alla gamla mappar med bilder som jag har lyckats spara trots att Harald råkade radera den hårddisken där jag förvarande mest. Det var kul att se hur långt hår man hade förr, typ 10 cm under brösten, så nu är jag taggad på att spara. Vi får se hur länge det håller. Här är en bild från Egypten. Dit skulle jag gärna åka igen!

Älskar den här bilden på Michael. Vi var mitt ute i öknen och han blev kissnödig. Här kommer han springandes tillbaka från sitt kisställe. 


alla hjärtans dag men jag älskar dig varje dag


Dina leenden. Dina värmande kramar. Dina dåliga skämt. Ditt sätt att få mig glad (inte kittlas). Dina läppar. Ditt sätt att vara romantisk ("Jag knuffar ner dig i snön och kommer med i fallet, skulle inte det vara romantiskt?", "neeeeeeeeeeeej!") Din humor. Din närvaro. Jag tror jag älskar dig, faktiskt! (;


spain 08/



Feeder - Feeling a moment

Spanienfilmen må vara raderad, men jag har allt kvar i minnet ändå. Amandas första flygresa. Hetta. Missa tåget och skylla ifrån sig. Vifta med vår Sverige-flagga. "Grisen ska dö" . La playa. "Hej bloggen", "Du kan ju inte säga hej bloggen", "Men Frida sa det". Hålla varandra i handen och springa i vattnet. Lisas och Cathrines sandkrig. Lisas och Cathrines sandslott. Lisa förvandlar Cathrine till en gravid sjöjungfru. The secret-Sova över partaj sista natten. Chokladmunkar till frukost. Dansa på torget i Barcelona till deras gatumusik. Dansa med en utklädd tjockis. Lämna min väska med ALLT i oövervakad mitt på stan. "BARCAAAA". Amandas och Beas kyckling. "Fem av fem toasters". Patrik får tuggummi på rumpan. "I like big butts/Big girls you are beautiful". Mamma gillar/Pappa gillar. Byta kuddar. Kalla nätter. Tysta leken på tunnelbanan. Lura Amanda att hon har en snorgubbe i näsan. Chips till maten. Galen liten kille tar Lisa på rumpan i poolen. Spela handboll. Köpa dunkar med vatten. Ostbågar utan smak.


where ever sunshine, that's where we are


Puss på er fruar.


/wake up/


Idag vaknade jag två gånger inom loppet av 5 minuter. Det började med att jag vaknade och steg upp ur sängen, reste mig lite för snabbt och det blev svart för ögonen som det kan bli. Skillnaden denna gång var att det inte försvann, utan nästa gång jag "vaknade" låg jag på marken, med huvudet under min skrivbordstol, världens smärta i nacken och tänker vad fan gör jag här? Det var underligt då jag inte vet hur jag slog i nacken, jag föll tydligen framåt då skrivbordstolen är framför mig, men hur tusan får jag då ont i nacken? Tåls att tänka på, det måste ha sett roligt ut i alla fall! Nu tycker jag fortfarande lite synd om mig själv och min nacke som fortfarande värker. Blir nog sängen hela kvällen idag.


inspire.me.


Vad tiden går fort, snart är det helt igen. Det ser jag verkligen fram emot men känns det inte som det var helg nyss? Kan bero på att det var det haha. Om bara en månad fyller jag 19, 19!!!!!!! Man börjar bli gammal, nyss var jag ju 10. Då ska jag önska mig ett pärlhalsband tillverkat av Kasper. Fick ju inget i julas medan mamma fick typ 5. Nu ska jag äta glass med strössel och se på family guy. Pussssssss.


hjärta

Idag skulle min pappa fyllt år, så efter skolan gick jag till kyrkogården och la en ros vid hans gravsten. Den såg fin ut bland den kritvita snön.

stop.stop.stop


För några år sedan hade jag storlek 39 i skor, men numera brukar jag ha storlek 38. Idag köpte jag mina första 37:or. Är det mina fötter som krymper eller minskas storlekarna? Idag längtar jag till studentveckan och sommar, inte till studenten för den vill jag inte ta. Kan man inte få vara ung och gå i gymnasiet hela livet istället?


one.republic.


Nyligen hemkommen från staden finspång samt norrköping. Vad gjorde jag i äggskallebyn kan man undra? Kanske var jag på en skönhetssalong? Nejnej, det var vad busschaffören trodde. Jag och mina företagsvänner träffade vår rådgivare. Det var trevligt förutom att vi laddade på ett busskort med massa pengar helt i onödan då vi fick åka gratis. I norrköping skiljdes vi åt, jag var kvar i stan och handlade ett par skor och en vårjacka. Wuhu. Nu är jag hemma och potatisgratäng och kött väntar på mig så seee yaaaa.

Håll för öronen om ni inte vill bli beroende av en och samma låt!

all the right moves

mercy


empire.

h&m,
mest gillar jag armbandet högst upp till vänster. Mycket fina smycken för en liten slant pengar tackar vi inte nej till.


i.want.you


Jag har nu lagt upp videon för Vagabonds vår/sommar-kollektion i inlägget "yes!". Man blir så glad och längtar till sommaren av att se på den och så älskar jag den franska musiken, så kolla! Själv har jag bestämt mig för att köpa dessa beiga godingar därifrån.


push it


Idag har jag träningsvärk i hela kroppen, armarna, magen, rumpan och benen. Har inte rört mig så mycket det senaste halvåret mot vad jag brukar och självklart får man då träningsvärk genom att spela bowling och dansa. Haha, så otränad har jag nog aldrig varit. Vill verkligen börja träna men vet inte vad. Inte handboll eller fotboll. Dansa skulle vara så himla häftigt men jag känner mig lite för gammal för det. Gymma är tråkigt. Simma är tungt. Typ aerobics skulle vara kul. Friskis och svettis blir det haha. Nae, jag får fundera på det. Idag ska jag plugga och baka något om jag hinner.


Mando diao - God knows
Denna låt gick på repeat när jag var ute och sprang i mina hurtiga dagar.


fridaynight


På spånkan mätta av pizza och taggade för kvällens händelser..

..framme på Hugo, hamnade med några främmande människor på bowlingen istället för kunskaparna, kände oss lost men vi fann våra vänner tillslut..

..hittade alla kunskapare, mingelmat, hela havet stormar - lyckades inte ta mig till final..

..snygga vänner..

..sedan bowling, vårt lag ägde, i alla fall kicki och jag, sorry moa och lisa haha, vi vann en kanna med shots, sedan ut och dansa natten lång, gå hem och ha ont i fötterna, mcdonalds, trängas i lisas säng, sleeep.


look look


Igår tog vi buntar av tidningar med oss då den innehöll något mycket speciellt. Ett tvåsidigt reportage om oss, Recessori UF, i tidningen Extra Östergötland. Vi kände oss riktigt stolta när vi såg våra ansikten pryda första sidan.


tomorrows news


Dagen började med en intervju med tidningen Extra Östergötland. Imorn ska ni vara extra uppmärksamma då jag och företaget förmodligen kommer pryda någon del av tidningen. Spännande.. Annars har försäljningen varit i fokus idag. Nu väntar sängen på mig, here I come.


stupido

När jag äntligen fått tillbaka min dator upptäcks ett fel som de gjort under reperationen av den, jag blev så arg, och givetvis sa dem att de var tvugna att skicka tillbaka den på repeation igen. Så nu är jag datorlös igen, men man börjar vänja sig vid det efter alla dessa gånger. Nu sitter jag vid mammas dator och är stressad och trött av alla tråkiga skolarbeten som ligger i högar. Jag hoppas mest på att min "whitesuperman" ska komma in i mitt rum och rädda mig från det! Kom igen "whitesuperman", you can do it.


yes!


Videon för Vagabonds vår/sommar kollektion. I LOVE IT med stora bokstäver.

Finns så himla mycket fint nu till våren, jag verkligen kämpar för att hålla kvar pengarna i plånkan. Idag var jag nära på att köpa ett par jättefina färgglada klackskor på rean, det kändes mer okej, men det gjorde jag inte! Gick och provade byxor istället, självklart sitter de bra, som de aldrig gör annars. Det är som att Gud vill att jag ska vara fattig, men nej, jag avstod, i alla fall idag. För övrigt var jag och Lovisa på museum idag och kollade en utställning. Vi blev lite besvikna, så vi återvände till den stora hissen med sittplatser, tv och klämrisk och gick vidare mot stan och gjorde lite företagsärenden.


love is my drug


Du är finast älskling.

Macheese + Cadoodle


RSS 2.0