Flytt


Städat, skrubbat och ja, nu blänker det. Feta väskor, fyllda påsar och ja, detta ska jag transportera bort ikväll. Inget internet, så ni får klara er utan mina dagliga uppdateringar, haha. Ni kommer nog inte ens märka någon skillnad.  


sista gången

Sista natten i lägenheten, känns lite sorgligt, faktiskt. Klockan är nu 01.00, jag kan inte sova så jag ligger i sängen och äter choklad och ser på vänner. Önskar att Moa satt här bredvid mig som för tre månader sedan, med en stor portion nudlar och mammas biffar. Gamla goda tiden. Om fyra timmar ska jag upp, inte många timmars sömn, men det ska jag ta igen i helgen. Jobbet har varit slappt denna vecka, så fatso, crapo och wacko har fått komma fram. De tre dammsugarna haha. Idag dammsög Jennie i tre timmar, jag skrattade, men najs att få 135 NOK/h för att dammsuga. Föresten har vi den största gnällspiken jag någonsin mött på jobbet, seriöst, man vet inte om man ska skratta eller gråta haha. I helgen blir det filmkväll med oslofamiljen, IKEA, julgransshopping, julpyssel, stök i kök men ockå en dag på Mcdonalds. Ne, nu ska jag sova.


monkey ladies

Idag efter jobbet tog jag mig till Ulvenkrysset och mina kära monkeys. Det bjussade på en massa pannkakor och vi hade en hel del att ta igen. Sedan, äntligen gick Skogen med på att se en skräckfilm, jag var coolast, sedan kom Carlsson och sedan Skogen som bara bet på naglarna! Mikropopcorn för första gången på 3 månader, den satt fint! Nästa vecka tar vi the ring 2! Kötta!


en månad kvar

Full rulle har det varit i helgen. Det har varit fest, chips, vänner och spel, men även massa jobb. I söndags hade vi personalmöte med donken, och avslutede på en kinarestaurang. Det bästa på länge! Speciellt kina-efterrätt, mums! Den här veckan jobbar vi på mailorder, tanterna har börjat att hälsa och har man tur får man även ett leende, haha! Idag har jag typ bara plockat av Lanvin-kollektionen, många snygga kläder jag gärna packat med mig hem istället för de klumpiga vagnarna! Men det fungerar fint och vi hoppas på att få jobba veckorna fram till jul nu, håller tummarna. Denna vecka sägs lägenheten upp så det innebär alltså att jag flyttar. Flyttar hem till mina tjejor. Vi kommer att ha världens bästa december! För nu har vi införskaffat oss en varsin chokladkalender med!


chokoladee

Nu är det kallt och vinter här. Det hindrar dock inte mig och Sofia från att bli hurtiga. Varje dag denna vecka har vi slängt på oss fyra tröjor, mössa, luva och hela kittet och gått runt älven. Nu är vår lediga vecka snart slut så idag passade jag på att ta en rejäl sovmorgon fast jag somnade tidigt igår. Jag har även varit lite syndig, köpt massa choklad från chokladfabriken igen. Nonstop, 8 kwik-lunch, ett paket chokladtäckta oreoskex samt 17 dajmrullar för endast 50 NOK. Jag förstår att ni är avundssjuka. Men Cathrine delar med sig, promise. Nu kommer snart Soffan hit, och då ska vi ta en runda på stan för att sedan tillbringa kvällen framför Eva och Adam, hur länge sen var det inte man såg det? Imorgon kommer Jennie tillbaka till Norge, det ser vi fram emot, och hoppas på att hon har med rödbetssallad. Helgen kommer att bjuda på en sällskapsspelkväll med ett gäng vänner, mcdonalds, betala räkningar samt personalmöte. Både lite barnsligt och vuxet. Nu ska jag laga mig lite lunch! Puss och kärlek!


tisdag

Lediga fram till fredag så till dess får man roa sig, faktiskt! Dagen tillbringade jag med twinsen och agurk på IKEA, två olika IKEA till och med. Ja, vi älskar IKEA här i norge. Nästa vecka ska vi dit igen, och köpa pepparkakshus för bara 25 kr, första advent är ju snart och då ska vi pyssla och göra julfint. Igår gjorde vi god mat, spelade spel som alltid, och sedan gick vi ut på "fru hagen" för att sedan komma hem sent på natten med chips, baconsnacks och munkar. Alla somnade gott i soffan. Försökte ta några bilder igår, ganska kassa dock haha.

Snygga twinsen!

Slickade tallrikar.

August Agurk

Fru hagen

Soffan gärna under soffan.


halva november CHECK

Efter en vecka hemma i Sverige är jag tillbaka i Oslo. Känslan att komma hem går knappt att beskriva, men det var underbart efter två månaders tid. Allting kändes annorlunda, men på ett bra sätt. Massa god mat bjussades det på hemma, massa lek med min fina lillebror och annars så passade jag på att träffa alla andra som jag saknat! :) I fredags satt jag på bussen på väg mot Oslo, det gick riktigt snabbt, och nu hade jag laddade batterier för den sista tiden här. Så i helgen har jag jobbat på Mcdonalds båda dagarna, annars har jag hängt med Sofia. Idag kom hennes tvillingbror och kompis upp hit så vi hade en spelkväll. Nu är klockan halv 4 på natten och jag har upptäckt att det snöar ute, blir alltid så glad av att se att det snöar, ser så fint ut. Igår fyllde Moset år, så tänkte massor på henne! Imorgon är jag ledig enda fram till fredag, så jag och Sofia har planerat massa skojjigheter här i Oslo. Eller måndagen börjar vi med att uträtta lite ärenden, mot banken och Logent. Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera då. Försöka. Och varför det inte kommit upp någon film beror på att mobilfilmerna inte gick och klippa ihop i moviemaker, så jag orkade inte. Ska försöka lösa det. Försöka. Nu ska jag sova, läääääänge. Pusss och kärlek!


LISALINGBLOM

God morgon, god middag, god kväll! Denna vecka är det mest samma visa varje dag. Jobb mest hela tiden, men jag är nöjd. För nu jäklar. Undrar ni vad jag gör på h&m-lagret? Vilka som är där? Hur det ser ut? Hur de som arbetar där mår??! Alla dessa frågor kan ni få besvarade förmodligen imorgon, har filmat lite, förvänta er inget storslaget, det är enbart med mobilen! Haha. Idag hände dock något som inte hänt på länge, jag var ute och sprang, i 1½ timme. Det sjuka är att jag fortfarande har typ samma kondition som för ett år sedan fast jag inte hållt igång alls, men inte klagar jag för det, jag bara löper! Nu är det snart sovdags, avslutar kvällen med OC, weei.

Älskade, älskade Lisa Lingon! Grattis på födelsedagen! Går inte ens att beskriva hur mycket jag saknar dig! Snart ses vi och hjälp vad det inte kommer att gå att få tyst på oss!


mat är livet

Komma till Norge för att gå ner i vikt? Nejnejnej, inte jag i alla fall, tvärtom. Jag och mina vänner älskar mat, och självklart älskar vi även att fota maten vi äter! Här kommer några favoriter!

Pizza! Min (till höger) var nog typisk norsk och såg konstig ut med tjock botten och köttbullar på haha.

Pizzabullar, mumma.

Loco noche de taco!

Pizzabuffé på Egon!

Ibland får man helt enkelt bara röra ihop det man har hemma, tummen upp!

Tacogratäng!

Sista måltiden med Moa. Pannkakor med glass och sylt. 3 liter glass.

Jennie och jag ensamna i Oslo = Romantisk dejt.

Många te-kvällar med choklad och whiskeyfudge haha.

En dag levde vi på bullar. 22 bullar för att vara exakt!

Dagens mål = Bearnaisesås med kyckling, ris, soltorkade tomater, fetaost och oliver med Mathildorna!

Close up på dagens! Vi var mer än nöjda!


RSS 2.0