Glad midsommar

Goddag, godmiddag, godkväll. Stressig dag men nu har jag och Kasper tagit en paus och läser lite böcker.  Igår var jag, Lisa och Felix och storhandlade inför midsommar, lunch, middag och frukost för 25 personer. Vi lyckades fylla två vagnar och lite till och det tog oss bara 3 h. Ikväll åker vi ut och förbereder inför den stora dagen, jag tror det kommer att bli riktigt lyckat, en idyllisk midsommar. Idag har jag packat för fullt och handlat lite mer, alltid är det nåt man glömt, sedan har jag även i all hast lyckats trycka i mig en glass på smultronstället samt fått ytterligare ett extra jobb. Det ska bli kul. Nu ska jag snart gå och plocka lite blommor som man kan göra en krans av imorgon och göra mig klar för avfärd. Glad midsommar allihopa!

 


Tillsammans är vi oslagbara


Love you!


Studentfirande

Idag tog mina bröder studenten! Ett stort grattis till dem. Det ser dock ut som att Oscar åkte direkt till fängelset för att ta fängelsefotot!


This is Poland

Hej och välkomna till Polen, det är jag och min bror Kasper som kommer att visa er runt! Här ligger vi i trädgården och slappar som många andra dagar.

Min mormor har ett stort jordgubbs/smultron land, och för att komma dit måste man gå uppför en uppförsbacke som omges av plommonträd, körsbärsträd, äppelträd, päronträd, krusbär- och vinbärsbuskar, ja ni fattar, det mesta. Minst tre gånger om dagen ville Kasper gå dit för att antingen plocka körsbär eller smultron, gissa om jag fick träningvärk efter.

Det går inte en Polenvistelse utan att man kommer hem och hatar jordgubbar. Lovar, det är sant.

En dag åkte vi till Krakow för att äta glass, och det var denna kö vi möttes av. Vi skulle till den bruna skylten där det står lody(glass). Här måste de ha god glass tänkte jag, den uppnådde inte mina förväntningar.

Mina fina!

Kolla in den här killen, det var galet. Fast vi tror att vi listat ut hur han gör, det måste dölja säg någon slags stol under hans kläder, eller vad tror ni?

Här har de fina statyer som man egentligen inte får klättra på.

Kasper och alla småbarn jagade stora såpbubblor, gissa om jag blev irriterad på dessa "stora" barn som försökte smälla alla bubblor istället för att låta barnen göra det. Kasper hoppade allt vad han kan och ägde dem ändå!

Jag och mamma, bättre människa finns inte!
Det hände inte ofta men det hände att även jag fick en lugn stund, när Kasper får hålla i kamera (har nog över 300 bilder på trädgården), hann läsa 3 böcker i alla fall.

Varje kväll måste hunden Backos på promenad och vi ställer gärna upp på att få följa med. Det har jag gjort enda sedan jag var liten, fast då hade de hunden Ramos. Dessa promenader är Polen för mig.


En majestätisk & magnifik scen ska ha plats i trädgården

Har inte riktigt hängt med tiden just nu, jag står fortfarande och gapar och fattar inte att det finns så ruttna och egoistiska människor i denna värld. Människor som väljer att förstöra andra människor och som väljer att kasta ett helt liv i sopptunnan. Vidrigt. Trodde inte heller att så många känslor kunde rymmas i mig, och som pistolskott komma ut. På dessa människor studsar de dock bara tillbaka eftersom de inte är annat än blinda, fega och känslokalla. Akta er för dessa, för de finns närmre än vad man kan tro.


Just what I needed


Finns inte ens på världskartan

......................................


RSS 2.0