todays feelings

Idag är det den 29 augusti men det känns som kanske den 291 augusti, vilket inte finns. Så overklig känns denna dag. För i vanliga fall denna dag så sitter jag i skolan och skrattar med mina vänner, gråter över allt plugg vi REDAN har fått och pussar på min pojkvän när jag vill. Inte nu längre. Nu är mina vänner på olika håll, jag har inget att göra och min pojkvän flyttar ifrån mig. Det känns ganska deprimerande. Men på samma gång är det ganska fantastisk att jag har mitt eget liv i mina händer nu, jag får göra precis vad jag vill. Det är många saker jag kan göra, det gör mig förvirrad. Borde sluta tänka. Jag och Moa ska härifrån, långt bort och ha äventyr och jobba förhoppningsvis, men fy fan vad jag kommer sakna alla hemma då. Måste alla beslut föra med sig något negativt? Förhoppningsvis överväger det positiva!

mina fina fina tjejor, åh vad de är underbara. här var vi små.


ett skepp kommer lastat med...


fläskkotlett

..på måndag är det fläskkotlett det bästa man kan få, på tisdag är det fläskkotlett jag tror att jag tar två, på onsdag, på torsdag, vår favoriträtt, då vill jag ha fläskkotlett, på fredag är det fläskkot....

Är det bara jag som går och nynnar på denna reklamen hela dagen? Eller det kanske bara är jag som har tid att se reklam och få den i huvudet en hel dag? Denna vecka har varit otroligt slapp för min del. Matthias och jag har varit på bio, och så har jag haft bullkalas med Matthias och Fredrik, plockat 8 liter blåbär med mami på en timme och lekt med Moa. Igår hyrde jag och Moset "Veronika betsämmer sig för att dö" och "Hachiko", blir alltid deprimerande filmer när man är med Moa. Hachiko var så himla fin, handlade om en hund som alltid möter sin husse vid tågstationen, men en dag så återvänder inte hussen och Hachi väntar då i 10 år på att hans husse ska återvända. Efter filmerna somnade vi gott, jag skrattade dock mycket i sömnen vilket Moa tyckte var jättejobbigt, haha.

..tlett, på lördag är det fläskkotlett, på söndag är det fläskkotlett.


SPAIN 08

Här kommer det ni så länge väntat på, spain 08 the movie, dock endast en fjärdedel av filmen eftersom vi alla vet vad som hände med hela filmen. Men det pratar vi inte om. Då börjar jag bara gråta varje gång. Kvaliteten blev piss när jag laddade upp den på youtube, men äsch, det gör ingenting, jag blir ändå alltid lika lycklig av att se den. Fy fan vilken underbar tid vi hade tillsammans!


KRÄFTIZZ 2010

Två kräftskivor har jag hunnit med iår, och båda två var otroligt bra. Kräftiz numero uno, hemma hos Lisa b.. alla åt kräftor, hade snygga kräfthattar, vi sjöng snapsvisor, och hade sjukt kul helt enkelt. Ju längre in på kvällen vi kom, desto vildare blev den. Avslutades med nakenchockar och avklippt hår.





Kräftiz numero dos, var hos Axel ute på landet. Jag och Bea följde Lisas vägbeskrivning men det visade sig att hon försökte lura bort oss till ett annat hus, kanske ville hon inte ha oss där? ;) Men bra som vi är hittade vi ändå tillslut. Denna kräftiz bestod dels av kräftor, men också potatissallad, rostbiff, tacopaj, pomme och grillat kött. En riktigt rolig kväll med blandat folk, charader, fånga bålgetingar, nya frisyrer och massa skratt.



breath

Full rulle har det varit hela veckan och inte en lugn stund har jag haft. Jag har jobbat bort hela veckan, men har ändå hunnit med att bl.a. träffa mitt gamla handbollslag en kväll, ätit god middag med tjejerna, sagt hejdå till Lisa som flyttar till Umeå, samt en mysig kräftskiva på landet hos Axel. Min kropp verkar dock inte tycka om stress särskilt mycket så min hälsa har fått tagit mycket skit. Därför har jag bestämt att jag ska ändra på det den kommande veckan. För imorgon är min sista arbetsdag. Ni förstår säkert vad det betyder. Imorgon blir jag arbetslös. Jösses, vad jag ska leta jobb! Ikväll ska jag ta hand om mig själv, snart ska jag och Michael åka och köpa lite godis och sen ska jag se på film.

En bild på en sjukdag då kasper somnade sött hos mig.



2 ½ år med dig, med dig, med dig.


stay

Jag har sådan ångest, seriöst, jag blir så himla ledsen när jag tänker på att min bästa vän ska flytta till vad som känns som andra jordklotet, UMEÅ om bara fem dagar! Eftersom min höst verkar bli väldigt oförutsägbar, så kanske jag drar dit till henne ett tag. Har även funderat på att åka till Polen och hälsa på lite släkt som jag inte träffat på länge. Detta om jag inte har något jobb, då ska man väl spendera pengar?


10 cm längre


Måste bara visa de snygga skorna som jag köpte i Göteborg. I höst kommer jag inte vara kort, mohahaha. De är bekväma att gå i, faktiskt, haha.


Göteborg

Grekland blev aldrig av efter många om och men, så jag och Matthias bestämde oss för att göra en mindre resa istället. Destinationen blev GÖTEBORG. Dessa bilder får kort och gott sammanfatta resan med min FANTASTISKA pojkvän!

Första dagen bestod av regn, ösregn och mer regn. Men det deppade inte vi för, ut i regnet bara för shopping och mat.

Det var festival i Göteborg under samma tid som vi var där, så vi lyssnade på flera band som spelade med. Denna kväll lyssnade vi på Hardcore Superstar, Matthiasmusik, men han har tvingat mig att lyssna på denna slags musik så pass länge att jag faktiskt gillade detta band. Hör och häpna haha.

På kvällarna bytte jag ut Matthias mot min andra kärlek. 450 g ostbågar!!!

Vi besökte Liseberg och fy tusan vad kul vi hade. Jag fick kämpa för att få Matthias att åka de läskiga karusellerna, men jag lyckades oftast. Första Balder-turen var för jäkla kul, jag skriker och ett kort tas. Det var nog årets kort, jag såg livrädd ut, seriöst, såg ut som ett spöke!!! Garvade ihjäl mig när jag såg det. Vi spelade lite för att vinna den största kexchokladen, eftersom ALLA gick runt med stora choklader som de vunnit. Hur svårt kan det vara tänkte jag avundssjukt? Jag vann inget, och var ursinnig, hade ofta tanken på att sno från nån annan vinnare hehehe.

Detta efter Kanonen. Jag skrek som en liten tjej och Matthias skrek konstigt "wiie, wiie, wiie, wiie, wiie....". Haha. Är det bara tjejer som skriker på bergochdalbanorna eller är det killarna som skriker som tjejer?

I parisehjulet var jag lycklig. Spinrock åker jag aldrig igen. För andra gången i mitt liv satt jag inte fast i en karusell och trodde jag skulle dö. Blundade hela tiden, det började ösregna, och jag höll i mig så hårt som jag orkade.

Tre dagar senare, och lite ledsna över att åka hem så satt vi på tåget hem igen. Det var 100 grader varmt på tåget, Matthias sov och jag var uttråkad och smed lömska planer. Det började med att jag bytte låt på Matthias iphone till en jättedålig för att se om han sov djup, and he did. Så jag tar försiktigt tillbaka min hand som han håller, för att sedan sträcka mig mot min väska för att ta ut min sminkväska. Vad gjorde jag med den? Jo, jag var lite busig haha. Han märkte ingenting tills han vaknade och jag skrattade ihjäl mig åt mitt hyss, jag är sämst på att ljuga så givetsvis försa jag mig och han blev en fin pojke igen. Här är en tatuering han fick av mig också, gjord på flytande kajal haha.


RSS 2.0