Right now

Oj, vad tiden går snabbt. Tiden verkligen bara flyger förbi. Kanske beror på allt man gör, gör man något så brukar det kännas som att tiden går snabbare, och jag har haft fullt upp. Radioreklaminspelningen i torsdags gick finfint, i mars kommer ni få höra mig, på East fm, haha. Jag försökte verkligen inte prata på ett irriterande sätt, så vi får hoppas att det blir så. Dock sa han att jag hade en bra radioröst haha, vad det nu är.

I fredags såg jag och Matthias på 2012. Jag grät genom halva filmen, mest för att jag var rädd, och tyckte så synd om de i filmen. Jag tyckte i alla fall att den var skitbra! Även fast man fick lite dödsångest, men det behöver man nog lite då och då, då tar man bättre vara på livet.

I lördag hade vi Öppet hus på skolan, vilket innebar Recessori UF's första försäljningstillfälle. Det fick jättebra, vi fick massor sålt och en massa bra respons. Vi är riktigt laddade. Dock måste vi tillverka en hel del nu då vi sålde slut på mycket!

Söndag idag, och det ska pluggas!

TIME


Safety comes first

Det är bara att hoppa upp på hästen igen efter att man ramlat ner. Så det ska jag göra imorgon, i stan, förhoppningsvis bortom älgar. Jag hoppas det går bra!

Något jag tycker är lite underligt är att inte förns man själv är med i en olycka börjar man ta säkerheten på allvar. Exempelvis brukade jag vara för LAT för att ta på mig bälte på bussen tidigare. Nu däremot letar jag efter de platserna som ser mest säkra ut och att ta på mig bälte i bussen känns lika självklart som att ha det i bilen. Samtidigt kan jag känna mig arg när jag ser hur många som struntar i att ha på sig bälte på bussen och vill att det ska vara lika självklart för dem. Det ska inte behövas en olycka för att en sådan självklar sak ska bli självklar!

FOREVER YOUNG

De tog dig, men de kunde inte ta mig. Snart har det gått ett dygn, och min hjärna har tryckt repeat på händelsen. Även om jag blundar och försöker tänka bort det, så är den helt plötsligt där, från ingenstans, sedan blir allting mörkt och jag förstår inte vad som har hänt. Det kunde ha varit så mycket värre. Jag kunde ha dött, eller fått allvarliga skador, men det enda jag skadade var mina tummar. Hur det gick till vet jag inte. Ibland funderar jag på varför det gick så bra för mig, när det värsta som kunde hända, hände dig.

Nu känns allt så långt borta och overkligt, trots att jag ständigt har det i tankarna. Trots att jag var livrädd när jag åkte buss hem i mörkret, ensam, på samma väg, och inbillade mig att varje skugga där i mörket snart skulle hoppa fram.

Nu räcker det med hemska händelser för min del.


What we do

Tillverkningen är i full gång och likaså försäljningen av våra smycken. Vi har fått bra respons och känner oss nöjda, vi i Recessori UF. Idag tog jag dessa bilder, bokstavligen låg utanför mitt hus och tog bilder medan grannarna gick förbi och tittade underligt på mig.

by Recessori UF

Tom Petty - Free fallin'


Bulan + Knölen = sant

Inatt var jag riktigt rädd, så rädd att jag darrade mig till sömns! Tur nog var min baby där och höll om mig hela tiden! Idag är jag inte lika rädd.

I'll stay with you, the walls will fall before we do


Idag har det blåst, och min röda vinterjacka fick tas fram, det var mysigt. Den nya skinnjackan får vänta till våren, lite av en födelsedagspresent till mig själv får det bli då. Även dagen har blåst iväg, snabbt som vinden, och jag med den. Vart tar dagarna vägen egentligen kan man undra, när började tiden gå så snabbt? Lite läskigt tycker i alla fall jag, fast nu kan dagarna få gå snabbt enda fram till jul, och därefter kan det få gå hur sakta som helst! Längtar efter att ligga under en filt med varm oboy och endast se vitt utanför fönstret!

Everywhere but not here


För tillfället känns det som mitt hjärta slår i turbospeed hela tiden. Det skulle kunna vara för att jag är så kär, eller för att jag är nervös för att skolan börjar imorgon igen? Men nej, jag har en ständig orolighetskänsla i magen, en sån som gör att man ständigt är stressad och vill få allt gjort på en gång. Självfallet blir inget gjort och känslan är kvar. Jag tror den bästa medicinen mot det är att slappna av, strunta i alla stressmoment och lägga sig i sängen med en bra film. Det ska jag nog göra, för som sagt, imorgon börjar nästa stressmoment igen!

RSS 2.0