Maj oh maj

Idag var det den sista dagen i maj och det var en bra dag. Den sista maj innebär nämligen lön och jag var mer än nöjd när jag gick hem ifrån jobbet. Dessutom fick jag för mig att jag tyckte om ägglikörglass, så därför har jag varit sugen på en sådan hela dagen. Dock blev det en strawberry-cheesecake på kanalkiosken då jag trodde de inte hade någon. Men Moa berättade för mig att jag hade fel fel fel, så snart måste jag äta ägglikörglass haha. Hängde utanför Moas jobb ett bra tag och pluggade och sedan framåt kvällen drog jag och Moa iväg på en långlång promenad och pratade ikapp allt vi missat. Det slutade med onda fötter och mina fötter längtar till sängen. Jag längtar till sängen, så dit ska jag nog vända mig nu! Pösssss

CHECK

Idag var en sådan där väldigt underbar, varm och glad dag. För andra dagen i rad skippade jag jackan och idag gick jag dessutom steget längre, jag hade nämligen klänning och bara ben utan att frysa det minsta. Härliga tider, vi får hoppas på tre dagar i streck. Nu är det inte långt kvar till ledighet och början på att kryssa av min långa lista på att göra saker i sommar! Jag är mycket taggad!

music.


 First Aid Kit - You're not coming home tonight

You make me happier, than I ever thought I could be




Den bästa

Puss på torsdag, fredag, lördag och min pojkvän. I torsdags hade vi en lugn kväll, vi åt glass på smultronstället, lionen var fortfarande god fast de har förändrat den och sedan mot brasan på brunnen. Jag slösade bort en massa småpengar för jag ville vinna en rosa fin nalle till Matthias, men man kan ju inte ha tur i allt. Sedan kom vi frusna hem och tog ett långt skönt bad och avslutade kvällen med Vänner, popcorn och choklad.

Fredag och brända bacon. Nästan sommarväder ute så vi byggde ett tält av stolar och filtar och såg film ute. Sedan åkte Mat och jag mot tågstationen och fick vara med och se en bil-parad på heta bilar. På perrongen fick alla se att jag var den starka av oss då jag klarade att bära Mat 6 hela varv runt en stolpe. På tåget blev Mat rädd för mig, jag är för bra. Skräckfilm nästa Cati. Han var mest bara söt. I Nyköping åt vi glass med Mat's familj i hamnen. Det var mys, sedan hem och ligga i solen och trolla med kort och spöa Mat på kort. Sedan lagade vi nachos och jag fick hälla på salsan hihihi, det klarade jag fint tills Mat blev besserwisser och skulle göra det bättre. Efter maten for vi på äventyr i stigtomta. Hittade vår lekpark så slog oss ned i klätterställningen och åt jordgubbar med socker och naturgodis. Mat åt ganska många jordgubbar, inte för att någon tvingade honom, och bidragande effekt av detta visades ca 2 timmar senare. Hem till stugan igen och se film och kvällen avslutades med Vänner.

Lördag och jag fick sova längre än till 8.33, yeeiii!! Åka hemmåt och stanna i norrköpings resecentrum och plugga i 1 h. Komma hem, äta korv och mysa med Kasper i solen. Sedan jobba 4 timmar utan någon paus och massa stress ensam. Stackars Marvin som jag skrek och gav order till hela tiden haha. Hem igen, äta pizza och sitta vid datorn och sitta där fortfarande. Inte plugga, nej, Cathrine är slut. Avsluta kvällen med Vänner och popcorn!


RSS 2.0