02.36

Bäst att inte titta på klockan. Vad ska vi kalla det? Sömnproblem? Nerver? Skolstart imorgon men jag är inte särskilt nervös för det, mer för att försova mig, är van vid att vakna alldeles för sent och ändå vara trött då och imorgon ska jag upp vid 05.00, om 2.5 h. Har man vant sig vid att lägga sig sent spelar det ingen roll att jag la mig vid 22 idag, att jag låg i 1.5 h och var lite för pigg. Då är det faktiskt okej att sätta på datan och se klart säsong 6 av OTH. Här sitter jag nu. Funderar på om det är onödigt att sova den sista tiden.
Lovet har varit otroligt uppskattat. Avslutades med Kaspers kalas, jag som skulle agera vuxen klarade inte riktigt det. Hittade några kompisar som jag lekte i klätterställningarna med, och även jag fick en godispåse vid kalasets slut. Stay tuned for pictures.
Nighty.

Kommentarer
Postat av: Luke Skywalker

BLOGGA BLOGGA BLOGGA BLOGGA !

Postat av: FuentesDEIRDRE

Start your paper writing and don’t get know the correct way to finish that? You not have to be worried, just <a href="http://www.exclusivepapers.com/buy-essay1.php">buy essay</a> in Internet online and be sure that your <a href="http://www.exclusivepapers.com/custom-written-essays.php">custom written essays</a> are performed by professional essay writers.

2012-02-23 @ 01:48:35
URL: http://www.exclusivepapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0