Not lonely at lonely beach

Nu har vi stannat på en och samma plats i hela 5 dagar, wow. Vi bor i ett lite mindre samhälle med en fin strand och mysiga restauranger. Vädret har inte alltid varit på vår sida och på kvällarna har regnet öst ner, men vi är glada att solen skiner på dagarna.

Såhär fint bort vi nu, vi valde att lyxa till det och inte ha några hål i taket i bungalown så då fick det bli denna. Bra val eftersom det regnat flera nätter och smarta som vi är har vi alltid hängt ut handdukarna som istället ständigt är blöta istället för att de torkar. Ett nytt strandlinne, sååå skön.

Vår vaktkatt "Heini".


Hängstället. Ett fint stranddäck där man sitter på kuddar och kan äta alla måltider och se ut över havet. Vi gillart starkt!


Självklart är måltiderna här alltid det vi längtar till. Maten är underbar, på gatan, i restaurangerna, på marknaden, mums mums mums. Igår kväll gick vi ut för att äta på en av de mysiga restaurangerna men hamnade istället på Magic garden, en restaurang/bar där de bjussade på GRATIS grillspett med kyckling, grönsaker och ananas samt någon god majsröra. Vi tackade inte nej. Som vi säger "Ät/drick det du tycker är gott, OCH det som är gratis". Vi fick även se en häftig eldshow och drack mojitos! Det var en härlig kväll. Tyckte dock lite synd om de som grillade eftersom det plötsliga regnet kom lite då och då och de fick springa fram och tillbaka med maten på grillen. Imorgon sitter vi på bussen igen, 24 timmars resa denna gång. Nu ska vi ta oss till den sydvästra delen av Thailand och första stopp är Krabi. Kram från oss! Hjärta!


Kommentarer
Postat av: Maria

Ah, jag blir super nostalgisk när jag läser din blogg! LOVE IT!



Njut varenda jäkla sekund!!! Hoppas ni har det underbart, dock kan jag inte tänka mig annat!



Pusspuss, hälsa Bea och Lovisa med :)

2011-02-23 @ 09:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0