Den lila grodan

Jag bara måste hitta en lila slemmig groda.
Det började i mitten av November när jag skulle åka in till stan och köpa present till en kompis, jag råkade då även lova Kasper att jag skulle köpa en slemmig lila groda också, på skämt trodde jag. När det sedan visat sig att han sprungit hela vägen från lekparken för att han fått höra att jag kommit hem så kunde jag inte säga att jag bara hade skojjat, så istället ljög jag och sa att han skulle få den första advent, som sedan blev julafton och nu har jag sagt hans födelsedag, 7 januari. Har varit tvungen att säga att jag "tappat" bort den. Killen är inte glömsk, blir ständigt påmind men var tusan hittar man en lila slemmig groda? För sent att dra sig ur nu!

Kommentarer
Postat av: anne

Slemmet är väl en del som du får lösa kreativt med litet slime kanske, men nog sjutton måste det finnas mjuka grodor att få tag på. Antagligen har Naturhistoriska riksmuseet, kanske Tom Tits, kanske Universeum i Göteborg. Skansens akvarium eller Kolmårdens presentbutik!?! Ring och fråga var de köper grejerna!

2011-12-31 @ 12:05:08
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Fields25Helen

University students cannot be specialists in all subjects. Therefore, it can be not easy to write academic papers in some difficult subjects. Nevertheless, there is no issue to bother about, just because you can easily turn to a <a href="http://essaysprofessors.com/paper-writer.html">Paper Writer</a>.

2012-02-24 @ 03:20:48
URL: http://www.essaysprofessors.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0